Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] 300Kk+ W Jeden Dzień ; ]

Koksowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! Postanowiłem napisać ten temat , ponieważ może się przydać :)

No to tak , było już wiele tematów na zarobek , lecz zdaje mi się , że takowego nie :)

Kupujemy 100kk - 200kk na allegro lub sami się dorabiamy wirtualnych pieniędzy. Za " Yangi " kupujemy małże tzn. ( na s13 1 małż = 3kk ) za 100kk będziemy mieli 33 małże , a za 200kk 66 małży . Można samemu łatwo przeliczyć , zależy ile kto będzie miał kasiory. Następnie pobieramy FishBota i ustawiamy opcję zabijania małży . Ja próbując na własną rękę dorobiłem się majątku ;) Ogólnie miałem 49 małży , zapłaciłem 147kk , a wypadły 5x białe perły , 4x krwawe , 4x niebieskie . Przez tydzień na pewno wyjdziemy na 1.5kkk Yangów :) ... Oczywiście wszystko zależy od szczęścia , ile wypadnie pereł , a wiadomo iż perły są w dzisiejszych czasach bardzo drogie ;]

Tut napisany tylko przeze mnie ...

Jest on skierowany między innymi dla początkujących graczy którzy nie wpadli na ten pomysł i mają zamiar być PRO ;D ... tak więc jeżeli jesteś doświadczonym hakierem i znałeś/znasz ten sposób to pisz czy Twoim zdaniem jest on dobry i użyteczny ;)

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

Każdy mózg o tym wie więc nic nowego nie odkryłeś.

Lepiej szukać tańszych przykładowo 2.8kk i sprzedawać po 3 masz pewny zarobek a nie tu tracąc nerwy.

@down aha ok przeczytałem tylko sposób zarobku daje +.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Sorka , ale jak byś uważnie czytał to napisałem , że pisze ten tut dla tych którzy go jeszcze nie znali :)

Czytanie ze zrozumieniem ;)

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

Kto tego nie zna ? Ale jest ryzyko ... Ja raz na 90 małzy - full eq miałem 2 perły ;/

Zalezy od szczęścia

@EDIT

porównam ten tut z zarobkiem z zelkami do +6/7 ;)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Jest to sposób ale jest też ryzyko . Lecz nie sądzę by się dorobić w tydzień 1kkk + bo częściej będzie się wychodzić na minus...

Opublikowano

no nie wiem czy to taki dobry sposob... zeby dorobic sie yangow samemu trzeba duzo czasu i szczescia... a kupic na allegro hmmm nie kazdy chce kupowac bo albo sie boi (ban lub kasy nie ma )

Wiec jak dla mnie sposob nie najlepszy...

Opublikowano

hehe muszę spróbować chociaż za 100kk Lubie ryzyko i gram na plu tylko 4fun wiec i tak nerwowo nie będzie jak stracę wszystko to mi zwisa i tak mam pro eq jak na mój lvl xD

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Daje + bo coś tam wymyśliłeś, ale to nie jest zbyt dobry pomysł. Raz kupiłem 20 małży i miałem 5białych perełek a raz kupiłem ponad 50 małży i miałem 2 niebieskie i 1 krwawą więc zarobek jest niepewny. Jak dla mnie już lepiej na dt latać, bo i więcej się zarabia i mniej się traci.

satans.jpg

Dusza LuCka jest nieśmiertelna!!! Czerwony to krew i piekło więc zbieram-

Opublikowano

Dodaj jakieś kolory, lub coś :P

Bo wygląda to beznadziejnie ...

W sumie nie nazwałbym tego tutem ...

Kup taniej, sprzedaj drożej, tylko nieco podrasowane.

Nie zamknę Ci, nie bój się, tylko zrób coś z tym, bo się czytać nie da ! -.-

Opublikowano

ja sam ostatnio kupiłem na s4 jak malze po 5kk byly to kupiłem chyba 15malzy wynik x3biala x2blue x4 red i nie wiem dlaczego neibieskie sa najtansze zawsze byly red a teraz blue

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

myslisz ze kazdy moze wydawac zlotowki na nie wiadomo co, zarobek ryzykowny i tylko dla graczy ktorzy maja 100kk+ ciekawe jak maja je zarobic poczatkowi gracze

8% szans na impotencję

świetnie przetłumaczone

Opublikowano

@Sideswipe

Wiadomo , że kto nie kasy to nie kupi na allegro ;)

Można także dobić 30 lvl i postawić fishbota , który będzie łowił małże . Przez tydzień na pewno będzie 50 małży ;]

@norus_PL

Bardzo dobry pomysł z tym szczęściem :)

Nazbierać full małży i czekać na wielkie szczęście ;]

+ dla Ciebie :D

@adambuszelen1

Fakt ... ryzyko ogromne :) , ale czasami się zaryzykuje , i później można się dorobić przy odrobinie szczęścia ;]

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

@Shirayuki

Kto ma kasę to kupuje , kto nie to nie :)

Ja tylko daję sposób na dobry zarobek przy odrobinie szczęścia ... do niczego nie namawiam :)

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

Wiesz mi to pasuje ;p bo ty namawiasz takich kolesi ja sellam małże akurat i drugi kupi xdd

A co do tematu wcale nie oplacalne ja otworzylem cale eq małży i 1x biała perła i 1x krwawa wole małże sellac

1316822982_by_meno.gif
Opublikowano

@UP

Każdy ma swój własny sposób na zarobek :)

Ja akurat przedstawiłem swój , na którym aktualnie zarabiam :P

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

Można to określić jako zarobek na kasynach ... Za pierwszym razem wygrasz dużą kwotę , a później prawie , że nic :/

Tak samo jest z tym sposobem , zaryzykujesz z małżami wypadnie dużo pereł , a następnym razem prawie , że nic :D

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

Można to określić jako zarobek na kasynach ... Za pierwszym razem wygrasz dużą kwotę , a później prawie , że nic :/

Tak samo jest z tym sposobem , zaryzykujesz z małżami wypadnie dużo pereł , a następnym razem prawie , że nic :D

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...