Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected] Zbiór Obecnie Działających Hacków

~Ostry~

Czy ten temat zasługuje na przypięcie?  

70 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ten temat zas?uguje na przypi?cie?

• W?a?nie tego brakowa?o
      33
    • No mo?e by?! ;/
      9
    • Nie, Nie, Nie!
      13
    • ?artujesz?
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lista działających hacków i botów do WarRock'a:

Czy zdarzyło Ci się kiedyś, że po update szukałeś hacka przez cały dzień, przeszukując przez to połowę internetu? Temat ten stworzyłem, żeby nie robić ciągle na nowo niepotrzebnych tematów. Z moich obliczeń wynika, że istnieje jakieś 4-5 plus minus 2 działające i najbardziej popularne hacki (mam tu na myśli hacki Geoninga i Sirosix'a) Przez ten sposób zaoszczędzimy jakieś 6 niepotrzebnych tematów. Licze na Przypięcie

Aktualne Cheaty (10-01-11):

Sirosix v6.2

Geoning D3D Menu V4.4 Beta

CHF Public D3D v6.0

Download:

Skan:

Virustotal Dll: VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL Scanner

Virustotal 32 Bit Injektor: VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL Scanner

Virustotal 64 Bit Injektor: VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL Scanner

Screen:

v6.0.png

ZeroX D3D

__________________________________________________________________________________________________________________________________

UWAGA! NIE ROBIE TEGO DLA PLUSÓW, CHOCIAŻ NIE UKRYWAM ŻE PRZYDAŁYBY SIĘ, ZROBIŁEM TO Z MYŚLĄ O NOWYCH TZW. NEWBIE

Jeśli wam (użytkownikom) spodoba się temat, zacznę go aktualizować i dodam resztę działających hacków, nawet tych co nie ma na forum, a także poprawie wygląd estetyczny tego tematu. Jeszcze mam prośbe do doświadczonych forumowiczów: Jeśli macie oddać głos negatywny to proszę o nie oddawanie wcale, bo nie chodzi w tym temacie o was, bo sami przecież większość z was umie szybko znaleźć hack, a niektórzy nawet sami sobie robią więc jak to mój kumpel mówi: To w czym kur** problem? ;D

Skromnym Plusikiem nie pogardze!!

:D

1758531robertm643482.jpg

ostrysk8.png

Opublikowano

Ej mam do was taką prośbę, weźcie najpierw przeczytajcie temat potem piszcie tzn. pisz bo to się bardziej ProcekAMD tyczy...

@Geoning mam do Ciebie pytanie czy zezwalasz na dodawanie twoich hacków na tej stronie?

1758531robertm643482.jpg

ostrysk8.png

Opublikowano

wszystkie hacki są na głównej stronie działu warrock hacki-boty-bugi-mody wystarczy poczytać opinie innych użytkowników i dowiedzieć się czy hack działa czy nie

ten temat nie jest potrzebny .

Opublikowano

@up Mam nadzieje, że nie tak niepotrzebny jak twój post...

1758531robertm643482.jpg

ostrysk8.png

Opublikowano

Gdybyś się tym zajął na poważnie, sprawdzał komentarze czy hack działa, i jakoś to ładniej napisał... Kto wie. Mógłbym pogadać z moderatorami, gdybyś przez ok. miesiąc się tym zajmował.

Zmień także sygnę, bo pomyliłem to z tematem.. ;D

Opublikowano

Geoning ma rację w obu faktach.

1.To to że wiele osób chce takowe rzeczy robić i ma ambitne plany ale na nich często się kończy.Porób to z 2-3 tygodnie to będzie o czym gadać

2.To twoja sygnatura:

-zajmuję dużo miejsca

-jest bezsensowna i nie nie się żadnych treści

-Ale najbardziej wkurviające jest to że jednak zajmuję dużo miejsca

-przeszkadza

A i jeszcze 1 potanię do Geoning.

Czy pozwalasz na wrzucanie twojego Bota i Hacka na stronę wr-vip.com gdyż wydaje mi się że lechują.A podejrzenia o lechowaniu z tego iż napisali że bot jest pod xp,vista,7 i pod 32/64 bity a sam napisałeś na tym forum że jest jedynie pod 64 bit.

A poza tym nie wyszedł jeszcze niestety działający Bot pod 32 bit.

Link(jedynie w celach pokazania autorowi posta wyżej jego hacków na innym forum)

http://www.wr-vip.com/GBN/index.php?showtopic=7064

,,Spieszmy się strzelać w ludzi, tak szybko biegają"

Funy,Hacki do WR,Filmy,Gry... http://chomikuj.pl/filo74b1

Opublikowano

Filo... Ten mój bot i hacki są wystawiane jako Vip nie tylko tam... Nawet na elitepvpers, ghbsys... Nie pozwalam na to, ale co mam zrobić?

Wejdzie anglik, skopiuje linki i opis, przemieli to przez google translate, a potem na czelność mi napisać, "...give me your source menu?... a na elitepvpera ma nick ge0ning, w temacie pisze, że to jego i ma w avatarze "d3d coder"...

Brak słów, dla mnie jedyne najlepsze polskie forum to mpcforum... inne mnie nie obchodzą...

Opublikowano

Wiesz naprawde nie warto męczyć się o przypięcie tego tematu !

@up

Czy zdarzyło Ci się kiedyś, że po update szukałeś hacka przez cały dzień, przeszukując przez to połowę internetu? Temat ten stworzyłem, żeby nie robić ciągle na nowo niepotrzebnych tematów. Z moich obliczeń wynika, że istnieje jakieś 4-5 plus minus 2 działające i najbardziej popularne hacki (mam tu na myśli hacki Geoninga i Sirosix'a) Przez ten sposób zaoszczędzimy jakieś 6 niepotrzebnych tematów. Licze na Przypięcie

1. Nikt nie będzie siedział cały dzień żeby znaleść jakiegoś hacka (w tym czasie wyjdzie nowy hack a jak nie to lepiej grać przez cały dzień bez hacków ) .

2. Wchodze na ten temat przez cały dzień co 1h i od tamtego tematu w twoim poście się nic nie zmieniło

a już wyszło ok. 3 nowe hacki to powinny być już na liście działających hacków ...

Opublikowano

Witajcie, może piszę nie tam gdzie trzeba, ale widz, że są tu fachowcy, a w pomocy technicznej nikt nie reaguje, tak więc: żaden inector nie reaguje na włączenie Warrocka, ciągle jest "waiting for warrock.exe", czym to może być spowodowane? Reinstal nic nie pomógł... Pomożecie? Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak dla mnie temat przydał by się bo np. dla tych którzy siedzą mało na kąpie i czasu nie mają to to jest fajnie

Chociaż trzeba aktualizować co chwila... nie będzie to takie łatwe ale jak będzie aktualizacja to jestem za przypięciem

beznazwy3zt.png

userbarcopy.png

Piszę Poprawnie Po Polsku ||

1286652807-U198706.png

Zbieram

add.png

Opublikowano

Sennar, mam nadzieje, że mi pomożesz... ;D

1758531robertm643482.jpg

ostrysk8.png

Opublikowano

Witajcie, może piszę nie tam gdzie trzeba, ale widz, że są tu fachowcy, a w pomocy technicznej nikt nie reaguje, tak więc: żaden inector nie reaguje na włączenie Warrocka, ciągle jest "waiting for warrock.exe", czym to może być spowodowane? Reinstal nic nie pomógł... Pomożecie? Pozdrawiam.

To nie prawda że nikt tam nie zagląda... Każdy z moderatorów tam zagląda, i nie ma sensu pisać postów w inny temat, bo "tutaj zagląda dużo osób".

To się nazywa offtopic, czyli nie na temat...

Opublikowano

Jak się komuś temat nie podoba to po co daje -? Czy zrobilem coś złego wstawiając to na forum?

1758531robertm643482.jpg

ostrysk8.png

Opublikowano

No i proszę.

Nieaktualne hacki ;]

Sirosix 6.3 już wyszedł a 6.2 nie działa już około 2-3 dni tak samo jak geoning.

Jeśli chcesz prowadzić takie tematy to bądź chociaż na bieżąco.

Ja już lepiej poprowadził bym taki dział gdyż sprawdzam 1-2 razy czy niema nowych hacków i czy działają.

Polecam mój mały upload z hackami: http://chomikuj.pl/filo74b1/Warrock/Hacki(aktualizowane)+Free+trasfer

,,Spieszmy się strzelać w ludzi, tak szybko biegają"

Funy,Hacki do WR,Filmy,Gry... http://chomikuj.pl/filo74b1

Opublikowano

Oby to wszystko wyszło bo jak się temat rozwinie bo będzie można tu popatrzeć i od razu download hacka jaki się nam podoba.

beznazwy3zt.png

userbarcopy.png

Piszę Poprawnie Po Polsku ||

1286652807-U198706.png

Zbieram

add.png

Opublikowano

przydatne dla osob ktore bez przerwy szukaja zeby po chitowac i po wkurwiac ludzi ale czy temat jest aktuaolowany ten temat??

Opublikowano

Mi twój pomysł sie nie podoba ponieważ w tym zbiorze hacków są tylko hacki, dobrych programistów, tym zbiorem dyskryminujesz innych programistów na forum którzy będą ci dawać to czego nie chcesz dlatego że ich hacków tam nie ma

Rada?

Dodawaj WSZYSTKIE hacki które są undetected nie tylko SiroSixa, Geoninga itp...

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Popieram Up.

Może stracisz troche hejterów ^^

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Już nie ważne czy dodaje NoMenu czy nie, ale już dawno powychodziły nowe wersje hacków... Mógłbyś jednak raz dziennie sprawdzać...

Opublikowano

Ale tu spamujecie ;x Bez konsekwencji się obejdzie, ale piszcie na przyszłość na temat.

Pokażcie, że na userów działu WR można liczyć : )

Co do tematu to musiał by on być uaktualniany min. raz na dzień.

Musiał byś sprawdzać wszystkie wersje hacków najlepiej rano/popołudniu i wieczorem, tak by to było w miarę aktualne.

No i by nie siedziały tu starocie. Nie mógłbyś też kierować się komentarzami innych userów bo duża ilość nabija posty nie sprawdzając czy działa.

Sądzę, że to Ci się szybko znudzi, ale jak ci się chce. Pokaż, że masz zamiar tym się zajmować na serio to pomyślimy : )

TOPIC:

Temat jest od 9 a tu dalej wszystko nie aktualne mimo, że mamy już 13 : (

Dużo nowych hacków wyszło. Na razie sprawia to złe wrażenie : (

Projekt tak szybko jak się zaczął, tak szybko upadł..

Szkoda słów.. Zamykam..

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...