Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NabMS Open Beta

Wojtasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Nie bedzie kilku hosterów

2.Server dziala ponad 12 godzin dziennie,no kurwa to jest krótko?

3.Dla 10ciu graczy nie będę kupował dedyka no ludzie pomyślcie.

4.@Up no i jeszcze trzeba znaleźć tych kilku chętnych,a to nie jest łatwe.

5.Online.

DOBRA ONLINE.

Opublikowano

Wiesz Wojtasek, pewnie: Nie Lubie Spamu. Nigdy nie był hosterem ...

Najpierw sie dowiedz jak to jest, a potem SPAMUJ.

Serwer działa doskonale i długo, nie moja wina, że jesteście nocnymi markami.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Przestań KURWA męczyć takimi debilnymi pytaniami >_>.

Nie lubisz spamu? Lubisz spamować ...

WOJTASEK TEŻ MA SZKOŁE, I TEŻ MA ŻYCIE PRYWATNE, ZA PRĄD TRZEBA PŁACIĆ.

JEŻELI SERWER SIE ZRYPIE I GO NIE BĘDZIE 5-6H. W dupe.

Rozumiesz? SERWER W DNI SZKOLNE/PRACUJĄCE BĘDZIE CZYNNY JAK WOJTASEK PRZYJDZIE ZE SZKOŁY.

Zrozumcie. Bosh... a nie nasza wina, że macie ferie/chorzy/nie chce sie Wam iść do szkoły.

Kyrfa... debil.

PISAĆ KONKRETNE PYTANIA.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

kur... czlowieku jak bedzie dzialal to na stronie "http://nabms.no-ip.biz/index.php" bedzie napis "ONLINE" wiec jak co patrz na stronke a nie pisz bez sensownych postow na forum.... tyle z mojej strony i prosilbym o warna dla kolegi (10%) poniewaz Aciek juz mu tlumaczyl dlaczego nie jest serv ONLINE ! Dziekuje

Pozdrawiam Rasta!

24771.jpg

23575.gif

22657.png

22658.png

22663.png

22647.png

Nowe Konto... Czyli powrot do Maple Story ! :)

4825.jpg

Local MS:

nick -> ProReload lev: 13x Shadower

nick -> ProoReload lev: 9x Hermit

Opublikowano

@Aciuś

Mam ferie,mam mecze,mam zajety w chuj czas,dzisiaj 1szy raz od 2ch dni wbilem na kompa i nie miałem jak włączyć wczoraj też,jutro bedzie od rana tak myślę bo troche mam przerwy,pojutrze od 9 do okolo 17:30 mam mecze potem w nastepny dzien rownież,w weekend bedzie dlugo online potem mam szkole przez caly czas do 17 więc w troche późniejszych porach server bedzie działał.

Bai xD teraz bedzie online.

Opublikowano
Straszne lagi są na tym servie i niema ap reset na początku.

1. Przycisk "Trade".

2. Piszesz (tzn. klikasz na niego) do Shanka.

3. "Reset Stat".

Proste.

Opublikowano

w jakich godzinach serweer online ?

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

Pon. 14:00 - 2X:00

Wt. 15:30 - 2X:00

Śr. 15:30 - 2X:00

Cz. 13:30 - 2X:00

Pt. 14:30 - 2X:00

Sobota & Niedziela - Różnie.

Hoster jeszcze powiedział, że jeżeli nikogo nie będzie na serwerze, serwer wyłącza.

Opublikowano

Będzie ciekawie, 0 graczy online > Turn Off > 10 osób chce wbić po paru minutach:))

Niezbyt mądry pomysł, ale to hoster decyduje. . .

Opublikowano
Będzie ciekawie, 0 graczy online > Turn Off > 10 osób chce wbić po paru minutach:))

Niezbyt mądry pomysł, ale to hoster decyduje. . .

Wczoraj był długo online, tylko Mateq'a widziałem... Więc po co marnowac czas? ;O

Z poprawionym IP: KLIK

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...