Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem

klosik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam najnowszaver sbota (1.10a) i maly problem z anty spamem w "party list" mam zaznaczone zeby blokowal gold spam i lipa nie blokuje wczesniej mi to dzialalo a teraznie mozemacieten sam problem i jak go rozwiazac no i jeszczejeden bug co jeszcze bardziej wqrwia bot zaznaczamobai laziza nim nei atakujac tak jak by dawal follow ^^

Opublikowano
mam najnowszaver sbota (1.10a) i maly problem z anty spamem w "party list" mam zaznaczone zeby blokowal gold spam i lipa nie blokuje wczesniej mi to dzialalo a teraznie mozemacieten sam problem i jak go rozwiazac no i jeszczejeden bug co jeszcze bardziej wqrwia bot zaznaczamobai laziza nim nei atakujac tak jak by dawal follow ^^

Co do 2 problemu wyłącz i włacz bota. Rzadko sie zdarza ze bot daje followa potwowi (ale zdarza :/).

76561198001815076.png
Opublikowano

nieraz mam tak samo że nie blokuje spammerów o power lv oraz gold. zauważyłem że jak ktoś ma nick załóżmy Marek Wielki Kocek to go wtedy nie zablokuje bo bot myśli że to normalny gracz.. mi blokuje zazwycza nicki hashd hjaj itp itd. co do 2 problemu reset bota, a jak nie pomoże ponowne rozpakowanie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ee mam juz 3 meich sbota a tej opcji nigdzie nie widze gdzie ona jest lol?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

• Dodaj nową pozycję...