Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sprzedam]Stary Komputer

ANDRZEJisONLINE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, do sprzedania mam zestaw komputera składanego(stacjonarny). Parametry :

-1,2 GB ramu ddr1 ( Nierówno bo dokupywany.)

-1,6 albo 18 Ghz Procesor

- Monitor firmy iiiyama 17 cali (duży, biały,troszkę kiepski stan ale wszystko gra)

- Klawiatura firmy logitech biała

- Dwa systemy operacyjne - Win Xp oraz Mandriva Linux (czyli podzielony dysk )

- Dorzucam dwa głośniki też logitecha ( czarne)

- Ew. mogę dorzucic myszke logitecha biała

- CD,DVD, 4 wejścia USB

Na życzenie moge dokonac kilka "przerobek"

Cena :No i tu jest własnie problem bo za bardzo nie wiem ile moze kosztowac ( kosztował 3000 tysiące). 250 zł to moja początkowa oferta.

Wiele osób pomyśle "łeee ale złom" ale pomyślcie że nie każdego na stać na jakiś luksusowy komputer.

Pozdrawiam.Oferty pisać tutaj lub na PW.

Cześć ludu :-/ Ja tera gram w LOA(Legend of Ares) bardzo fajna gra MMORPG wybiera się Archera,Knighta,maga lub halabardziste dziewczyne lub hlopaka ale napoczontku religje alianc lub empire polecam knighta dziewczyne alianca.No i grasz zabijasz potwory zbjerasz itemki robisz lvl gadzasz na czacie morzesz tesz wzionsc party z innymi graczami trade czyli dawanie lub branie rzeczy morzesz stawjaci sklep

Link na strone www.legendofares.netgame.com

jak macie problem ja nazywam sie DarmenroX a muj przyjaciel EXTRIM durzo anglikuw ale tesz polakuw.moje scriny newiem czy mi wejdom :):):P

Opublikowano

Za 750 zł kupisz o wiele lepszy komputer(jakiś starszy Radeon HD, jakiś najtańszy dwurdzeniowy procesor itp.).

Ja swój, który był lepszy od tego(lepszy procesor itp.) sprzedałem za ok. 300zł.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Dlatego napisałem że to oferta wstępna, za bardzo nie znam sie na cenach.Dzieki za informacje.

Cześć ludu :-/ Ja tera gram w LOA(Legend of Ares) bardzo fajna gra MMORPG wybiera się Archera,Knighta,maga lub halabardziste dziewczyne lub hlopaka ale napoczontku religje alianc lub empire polecam knighta dziewczyne alianca.No i grasz zabijasz potwory zbjerasz itemki robisz lvl gadzasz na czacie morzesz tesz wzionsc party z innymi graczami trade czyli dawanie lub branie rzeczy morzesz stawjaci sklep

jak macie problem ja nazywam sie DarmenroX a muj przyjaciel EXTRIM durzo anglikuw ale tesz polakuw.moje scriny newiem czy mi wejdom :):):P

Opublikowano

Chłopie 750zł hah za 750zł to na allegro widzialem logitecha z ram 3 lub 2 gb z wieżą wbudowana prockiem 2.0 2 rdenie i tp z zestawem i logitech myszka(bezprzewodowa) , klawiatura(bezprzewodowa), glośniki i tp a ty chcesz za 750 takie cos pff bo ci ktos kupi. Prędzej dinozaury wyginą.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Widać że potraficie jedynie opluć i zmieszać z błotem człowieka.Napisał jak wół we wczesniejszym poscie że NIE znam sie na cenach a tu takie .... nawet nie wiem jak to nazwać.

@Edit cena zmieniona.

Opublikowano

Dobra ludzie, ja sie nie pytam za ile pójdzie tylko albo jesteście zainteresowani albo nie i każdy następny post tego typu jak u @up'a będzie raportowany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...