Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Tut]Exp IS Easy-Darmowy ExpBot do Metin2PL! (UG)

emilo16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

forum1az.jpg

-Darmowy ExpBot Do Metin2PL!

foum2.jpg

1.Paczka Cheatów,w tym Obwodnica HS.

http://hotfile.com/dl/96300601/6cd6bd4/Paczka_Exp_Dla_MPC_od_Emilo16.rar.html

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=f622c84bea2f9a459d2813c5e28bb75c52db96b4354b96b5002db450ba938db0-1294859447

2.Metin2 AutoPot Patch1.0(Patch Umożliwia nam Granie na Wbudowanym AutoPocie Na Polskim Cliencie). DZIALA UPDATE 21.01.2011r.

http://www.speedyshare.com/files/26391995/ExpIsEasy_Patch1.0.exe

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=2799dc992aff7e7617d8d66e47c985c982d037cd7ed375204e47b85db60a634e-1295607417

forum3a.jpg

Sposob na czeste kicki:

Pobieramy Paczke 1(Paczka Cheatów).Wklejamy do Metka,zawartosc folderu AutoLogin. Gdy zapyta nas o napisanie "sciezki" Zamiast metin2mod.bin wstukujemy metin2client.bin.

Teraz Ustawiamy Wg Swoje konta, i mamy AutoLog kiedy nas Kicknie.

Bot Nie Potuje? TO JUZ NIE PROBLEM! Miales Problemy z C++,i inne? Zrob to co ponizej!

1.Pobieramy Metin2 AutoPot Patch1.0.

2.Instalujemy do glownego folderu Metin2

3..Sprawdzamy,testowo czy po zalogowaniu sie na postac,mamy Wszystko oprocz Chatu i Questow po Wlosku.

4.Jesli tak,Odpalamy Wybrane Cheaty Tak jak na Filmie Wyzej.

5.Scigamy z AUTOPOTEM,i najprawdopodobniej bez CRASHOW i ERROROW!

Plusy tego Rozwiązania:

-Pelne Funkcje Bota

-Najprawdopodobniej Gra bez Errorow,typu C++ lub ze bot nie expi

Minusy

-EQ widac,lecz Nasze EQ jest po Wlosku.

2 Sposob:

1.Pobieramy METIN2 ITA(wloski Metin2)

2.Patchujemy go i Torrentujemy,az wyskocza nam wloskie serwery.

3.Pobieramy to Paczke:

http://www.speedyshare.com/files/26391796/Path_Do_expISeasy.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=70c37ab765bc11d90e89202bbb779bdae1874fcfa92185881f80f8241fbf6cfc-1295606235

4.Podmieniamy plik w Pack( ten z Locale.a...

5.Wklejamy obejscie

6.Smigamy na Wloskim Cliencie,lecz Prawie wszystko po Polaku,i dziala AutoPotter.

Jak Stworzyc Maszynke do Nabijania Expa

1. Ściągamy Ta Paczke Cheatow

2.Wypakowywujemy Ja

3.Folder hshield i Pliki z Obejscia Wklejamy do Naszego Metina(jak go przygotowac w Filmie Wyzej)

4.Otwieramy Folder INJECTORY i Jesli nie dziala nam PerX, Probojemy 2 Pozostale(Obsluga na filmiku Wyzej)

5.Konieczne do Expa jest Otwarcie przez Injector Folderow: ExpBot,Peleryna i Multihack.Lecz jesli chcemy Smigac na Samym MH lub ExpIsEasy,Wybieramy tylko te .DLL

6.Folder Łowienie, to sa FishBoty.

7.Gdy załączymy Juz Injector"a(jednego z 3) Wybieramy Wlasnie Te 3 Foldery i Kazdy .DLL Otwieramy, az bedzie na liscie 4 Pliki(w Injectorze)

8.Zawartosc folderu AutoLogin Wklejamy do folderu z Metinem.

9.Włączamy AutoLogin i Konfigurujemy(Sloty sa liczone w prawo,tzn 1 postac szaman,jesli przesuniemy strzalke w prawo(w oknie logowania)to Wybierzemy 2 postac,np Wojownika)

10.Klikamy Zapisz, I START game,potem zmieniamy z metin2mod.bin na metin2client.bin.

11.Wczesniej musimy otworzyc Injector z .dll

12.Pojawia nam sie okna z ExpBotem,MH,i Pelerynka.

13.MH ustawiamy wg upodoban,potrzeb a pelerynke w oknie mob, naciskamy to raz i potem w oknie gdzie jest 3, start.

14.W ExpBocie Ustawiamy AutoPickUP(zbiera itemsy i yangi),nie zaznaczamy 2 opcji(obok AutoPickUp'a)

15.Nie musimy Ustawiac Potkow(Caly czas nad tym pracuje).

16. Jesli chceby zeby potowal, pod F1 Ustawiamy Potki, Pod F2 Niebieski potki F3 Skille F4 Skille

17.Jesli ustawimy tak jak wyzej w p.16 kolo Odpalacza F1 wpisujemy 3,w F2 robimy 5.(Jest to czas) i klikamy ON

18.F3 i F4 patrzymy co ile odnawia nam sie SKILL!

19. Klikamy Start bot, I jedziemy na Mini-Em2.

20. Cieszymy sie expem;D

BŁĄD C++? NIC TRUDNEGO!

Jesli Wyskoczyl ci ten ww. ERROR, to znaczy ze zle wpisales Odnowe Skilli, i Kliknales On(jAK TO ZROBIC W PUNKCIE 17 I 18).

Funkcje Bota:

-AutoAttack Mob

- AutoPotting

- AutoSkillBot

- AutoRevive

- AutoPickUp

- MobberHack

Instrukcja:

•  
  • 1Wypakuj paczke.
  • 2Uruchom Injecta
  • 3Znajdz DLL o nazwie ExpIsEasy(jest on w folderze ktory pobrales)
  • 4Uruchom Metka
  • 5Ustaw Funkcje
  • 6Poprostu Odpalamy jak Np. M2Fisha

Zbieram Minusy -

UPDATE!

Ponizej zamieszczam link do expISeasy V2!

Powinno wam smigac,i Poprawione sa errory,np z Wyswietlaniem Nikcu postaci ITP.

DL:

http://www.mediafire.com/?blqth3tymfh7c83#1

SKAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=a48f8496e3e29544f4ab9f47ef501afadbcf29e85b7ff5553933a905b5e1a8f4-1296123230

Zakaz Kopiowania bez mojej zgody na inne Fora.

• Odpowiedzi 486
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie jest napisane czy trzeba zablokowac hackshielda,czy gramy przez obejscie.Moglbys dopisac bo nie chcialbym stracic konta

EDIT@

DAWAC MINUSY:D

sstwc.jpg

Opublikowano

Działa THX - tam jest injector PERX i plik dll

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Sprawdz, a nie czarujesz Sztuczkami Moderato'wskimi!

Nie wiem czego tak jest, juz dodaje Video Zrobione przez Tworce,!

Zapewniam, U mnie dziala!

Opublikowano

Lipa bo szybko kicka z przywołaniem mobów

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Ci Co mieli Problemy ogolnie z Injectorem, maja problem tez z tym Botem.

Niestety, Gdy uruchomimy pelerynke, czesto kicka, lecz gdy jestejmy na malym spocie Tzn Przywoluje on tyle 2-3 grupki, smiga bardzo ladnie.

Juz wrzucam swojego autorstwa Filmik, Opis Itp.

Opublikowano

dzisiaj wiedizałem juz o tym bocie szybciej niz ty ale po co wstawiac cos co ni działa na metinie PL ! Sprawdzałem robiłem wszystko i hs wykrywa wierzcie mi

Opublikowano

To bylo Go wstawic.

Film na YT juz sie wstawia,Cierpliwosci.

Jesli Ci nie dziala, nieznaczy ze Inne osoby maja nie korzystac z tego

I juz MT2Le Jest niepotrzebne;d

Opublikowano

hs mnie nie wyrzuca ale robie wszystko wedlug instrukcji i po uruchomieniu metka injector znika i nic wiecej sie nie dzieje ... sa do tego jakies bindy?

Opublikowano

Up, Musisz Skonfigurowac Injector, Klikasz w Browse i Wybierasz Exp Is Easy.dll

Na filmiku, bedzie wszystko opisane+voice oczywiscie.

Opublikowano

mieszko111 dlatego ci znika ponieważ masz juz właczonego w proceszach metin2clien.bin wejdz w ctr+alt+delete i usun i wtedy włącz

Opublikowano

Włączam tylko przez mojego blockera, a co do wykrywania to wykrywa wam Perxa a nie Bota. CTRL>ALT>DEL i wyłącz w procesach metin2clien.bin

#Include <brain.h>

Opublikowano

Masz gwarancje ode mnie że działa, możliwe że ten programik spowoduję że PL powróci. O ile twórca będzie go rozwijał.

#Include <brain.h>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...