Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Czat W Darkorbit

MIchu136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam w Dark Orbit Pewien Problem , Bowiem Gdy Włączam Czat Ciągle Pisze Że Łaczy Albo Ze Za iles tam sek polaczy ponownie. Mam Tak na Pl I Na Garenie i na kazdym koncie na mozilli Firefox i Google Chrome , na explorerze dzial czat lecz nie moge tam wejsc na garena bo gdy sie loguje przenosi mnie na strone gareny i wylogowywuje . Mam tak od czasu gdy dostalem bana na 3 godz na czat za Spam . Prosze O pomoc . Odwdziecze sie + i 5

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Witam . Mam w Dark Orbit Pewien Problem , Bowiem Gdy Włączam Czat Ciągle Pisze Że Łaczy Albo Ze Za iles tam sek polaczy ponownie. Mam Tak na Pl I Na Garenie i na kazdym koncie na mozilli Firefox i Google Chrome , na explorerze dzial czat lecz nie moge tam wejsc na garena bo gdy sie loguje przenosi mnie na strone gareny i wylogowywuje . Mam tak od czasu gdy dostalem bana na 3 godz na czat za Spam . Prosze O pomoc . Odwdziecze sie + i 5

Usuń wszystkie cookies, historię przeglądania itd. Wyczyść po prostu wszystkie dane przeglądarek i zresetuj komputer. Sprawdź konto na innym komputerze, jeżeli czat działa to myślimy dalej, jeżeli nie napisz ticketa do supportu.

Opublikowano

Mogłbys powiedziec gdzie to usunac ? Sorry ze pytam ale "jeszcze" nie jestem tak obeznany .

Hmm, zobacz najpierw czy na innym kompie działa

To jest ukryta treść, proszę

Tu masz jak usunąć cookies, a i do każdego postu daj + ;p

Opublikowano

ystem: Połączy ponownie za 40 sekund ...

System: Lączy...

System: Połączenie z serwerem zostało przerwane. chatVersion:1.0.32

System: Połączy ponownie za 29 sekund ...

To ciagle wyskakuje po usuniecia coooki

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

ystem: Połączy ponownie za 40 sekund ...

System: Połączenie z serwerem zostało przerwane. chatVersion:1.0.32

System: Połączy ponownie za 29 sekund ...

To ciagle wyskakuje po usuniecia coooki

Sprawdź czy na innym komputerze masz to samo

Opublikowano

Sprawdź w szkole, czy kafejce, nawet ja moge ci sprawdzić

Oczywiście że działa. Myślisz że wyjebało chat wszystkim graczom ?

Poczytaj oficjalne forum co piszą nt. chatu.

Wina przeglądarki, ale z czasem się naprawi.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Ale może mieć problem z kontem. Jeśli zadziała to albo spróbować reinstala przeglądarki albo format - sam kiedys musiałem

Opublikowano

Ale może mieć problem z kontem. Jeśli zadziała to albo spróbować reinstala przeglądarki albo format - sam kiedys musiałem

Czytaj ze zrozumieniem. Działa mu chat na explorerze.

---

Format kompa? no ta jeszcze czego? najlepiej niech kupi nowy co ??

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

może spróbuj na operze??

Opublikowano

Napisz do Supotu z tym problemem oni ci pomogą raz dwa . Ale nie polecam DarkOrbit za duzo hakowców a haki płatnę są :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...