Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rappelz Us - Poszukiwani Gracze

bartez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuje graczy którzy chcieli by pograć ze mną w Rappelz wersja USA na serwerze Bahamut. Szukam ludzi którzy będą chcieli dojść do czegoś z ambicją żeby zostać kimś w grze Rappelz. Gildie by się utworzyło, chodziło by się na siege/TA i różnego tego typu wypady.

Jeśli ktoś jest zainteresowany pisać tutaj albo na PW.

15097.png
Opublikowano

jak kiedys gralem na bahamut na USA zalezy ile osob sie zbieze to wtedy bede wiedzial czy dojde ( ja juz tam mam 62 lvl jak cos )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

proponuję wejść na rappelz US serwer tortus. jest tam dużo polaków. i duża gildia PolishLegion, dużo wysokich graczy (140-155) więc zawsze ktoś się znajdzie kto pomorze w questach. Obecnie mamy ally z grekami (my jako twórcy ally) i co tydzień jest jakaś walka o dunga.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a co do tego bedzie jakis komunikator czy cos w tym stylu?

TS lub Ventrilo (zależy jak będzie najwygodniej dla wszystkich) na pewno będzie. Kwestia dogadania się z innym graczami, bo nie każdy lubi bądź się wstydzi :P Nie mnie to wiedzieć.

15097.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bartez to może przerzucisz się na serwer Tortusa? Mamy tam Gildie PolishLegion z Ally z Grekami i walczymy w siege przeciwko Niemcom :)

(oczywiście poza siege mamy dobre kontakty ze wszystkimi gildiami)

Aktualnie na siege z polaków przychodzi średnio koło 16 osób.

levele w gildi są z różnicowane od 30-157.

Z klas które by się przydały to cler i huna bo mamy tylko klera lv155 i 108(rzadko wchodzi) oraz huny 144(rzadko wchodzi) i 127 (który jest moim altem)

Opublikowano

rejestrujesz się na stronie

Rappelz.gpotato.com

z tej strony też masz info skąd pobrać wersje

instalujesz i wybierasz serwer, ja gram na tortusie największy serwer na amerykańcu bo pierwszy. nie wiem jak wygląda na bahamucie.

a w grze napewno znajdziesz kogoś z PolishLegion. Jak powrzeszczysz na forum to ktoś się od nas odezwie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja moge też grać. Obojętnie na jakim serwie. Sliw od jakie lvl do gildi??

Opublikowano
levele w gildi są z różnicowane od 30-157

Wnioskując:

Można stwierdzić że rekrutacja do gildi jest od około 30 lvl'a.

Opublikowano

Bartez to może przerzucisz się na serwer Tortusa? Mamy tam Gildie PolishLegion z Ally z Grekami i walczymy w siege przeciwko Niemcom :)

(oczywiście poza siege mamy dobre kontakty ze wszystkimi gildiami)

Aktualnie na siege z polaków przychodzi średnio koło 16 osób.

levele w gildi są z różnicowane od 30-157.

Z klas które by się przydały to cler i huna bo mamy tylko klera lv155 i 108(rzadko wchodzi) oraz huny 144(rzadko wchodzi) i 127 (który jest moim altem)

Nie opłaca mi się zmieniać serwer, gdzie nie długo na swojej postaci będę mieć r7, bez sensu grać od nowa na innym serwerze.

Btw, dalej poszukuję chętnych graczy na dłuższą metę, powtarzam "dłuższą" na serwerze "Bhamaut" Wersja rappelza "Amerykańska "US"". Lvl nie istotny na razie, ważne żebyście nie przestali grac po wbiciu 30-70-90 lvla.

I od razu pytanie do "nowego" ale widać nie zbyt jeszcze doświadczonego moderatora. Jaki miałeś w tym cel ze ten temat przeniosłeś do działu inne wersje, skoro temat tyczy się Wersji International, globalnej, jak zwał tak zwał, nawet tytuł tematu wskazuje na to. To nie jest temat nawiązujący do żadnej prywatnej wersji, jeśli jeszcze takowa istnieje.

@@@@

Już ci tłumacze.

Jak widzisz od tamtego tygodnia powstało nowe subforum.

Rappelz Inne wersje

Forum na temat wersji rappelz KTS,US,Priv serwer.

Istnieje ono po to aby wszyscy gracze którzy grają w rappelz KTS , US , PRIV SERWER swoje problemy ,tutoriale itd....

umieszczali właśnie w tym subforum.

A wgłówny dziale sprawa dotyczy się rappelz PL.

A twój temat nawołuje właśnie do wersji rappelz US.

Więc został przeniesiony do subforum.

Teraz rozumiesz?///////camasutra

@Edit

Zrozumiałem twoje przeniesienie tego tematu zanim zadałem Ci to pytanie. Nie mniej jednak to Rappelz PL powinien tu wstąpić w te szeregi. Dlaczego ? Już tłumacze. To rappelz US był i jest dalej pierwszym globalnym serwerem, pierwszym international, to rappelz us ma największe zainteresowanie u doświadczonych graczy. Bardziej tutaj pasowała by wersja PL czemu ? Bo to ona bardziej podchodzi pod prywatny serwer/inne wersje a nie Rappelz US, powinieneś kierować się zasadą pierwszorzędną czyli ten serwer który pierwszy powstał powinien być w głównym dziale, prawda? A nie wszystkie gry są polsko języczne.

@@

Przejdźmy na PW///camasutra

15097.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja bym może jeszcze zagrała na tym US ale to się czyms rozni od PL procz języka urzędowego? większy exp jest czy cos?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bardzo chetnie gram na serwerze bahmut mam juz 23poz ale potrzebuje jakiegokolwiek peta by wbic ten wysoki poz poza tym rapkiem gralem glównie na pl miałem tam 117poz/132poz wiec jestem doświadczonym graczem przestałem obecnie grac na pl bo okradziono mi konto wiec przeszłem od 3dni wlaśnie w rapka us .Jest strasznie odwyczajony grac na takim poziomie dobrze radze sobie z tankowaniem gram głównie Sinem mój nick to OzunuPOLSKA nick w rappelz pl Ozunu serwer serafin :0

Czy da rade wejsci na konto znając tlko id i hasło bo dostałem za free konto kuzyna który ma na nim ładny poz ale nie zna na nim ani e-maila i sekretnego pytania ? prosze pomoc

Opublikowano

NA koncie napewno się zalogujesz...

Skoro masz wymagane ID i hasło i ty je znasz nie widze problemu.

Gorzej będzie ze zmianą hasła.

Bo nie znasz sekretnego pytania.

Opublikowano

A co w sprawie Rappelz Bahmut da rade by mi ktos pomógł z expieniem bo na estach nie warto wole solowac w arid:)))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...