Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC anty-niemickie?

32stycznia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie? jesteście jacyś anty do niemiec? "hakuj na germay" "kill nazi" "niemcy stra kurwa" - coraz czesciej slyszec w podpisach i na chacie w grze... niby czemu? czy ta IIWS zabiła wam dziadkow przez niemcow? ee sorki pola ma 12 lat i pewnie dziadkowi nie byli na woja wiec co macie do nich? sorka zastanawia mnie to bo myslalem ze mpc jest powazne, a tu czyzby kidy?

Edit;

No dalej nie bojcie sie wypowiadac na tak powznym forum bo nie ma tu 12 latkow od ktorych dostane bana nie? Spokosjne pogadajmy. Jezeli dostane bana lub temat zakniety to jednak z was dzieci

sry orty.

Opublikowano

wiesz nie wszyscy są tu dziećmi i nie wszyscy używają tych słów których pisałeś (anty niemieckich), to wszystko to jest przeszłość uczymy się tego na historii pewnie niektórzy nie wiedzą czemu mamy taki wstręt do Niemców...close

Opublikowano

troszke sie z toba zgadzam, ale zwlaszcza wszyscy maja podpisy "hackuj na germany" z 3 powodow

1) nie chca hackerow na poland

2)II WS

3)inne kraje nie mialy wojny z polska

ale te ich podpisy to ich sprawa

Opublikowano
troszke sie z toba zgadzam, ale zwlaszcza wszyscy maja podpisy "hackuj na germany" z 3 powodow

1) nie chca hackerow na poland

2)II WS

3)inne kraje nie mialy wojny z polska

ale te ich podpisy to ich sprawa

też mnie to dziwi wo gule nie hackujcie albo weźcie sobie na France też pograjcie znaczy nie tylko

a ja jeszcze do tych punktów chce dopisać

4. NIEMCY HACKUJĄ NA POLAND

o.O
Opublikowano

ja tam nic nie mam do ludzi narodowości niemieckiej ale poco robić odrazu temat

proponuje zamknąć temat

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...