Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AgBot nie działa

kmo_PiYs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż ostatnio nie grałem na bocie ale teraz szkoła no i bota chciałem zostawić gdy włączam silka nie ma skilli ani nicku używam SrProxy i najnowszego AgBota

super partia kurwo

Opublikowano

Tak to sobie możesz opisać, ale wiem oco ci chodzi. Niestety sobie nie pograsz na Agbocie bo mam ten sam problem i na żaden sposób nie dało rady tego zrobić.

Opublikowano

Mam to samo loguje sie na chara na aege i na zadnym chrze nie ma nicku jak wejde znaczy na bocie nie ma nicku i bot nie działa a wszełem poprostu na inny serv tym samym kontem i jest all ok ... =/

fe9130c97d664179.jpg
Admin Cienia
Opublikowano
Mam to samo loguje sie na chara na aege i na zadnym chrze nie ma nicku jak wejde znaczy na bocie nie ma nicku i bot nie działa a wszełem poprostu na inny serv tym samym kontem i jest all ok ... =/

Jest to bug i nic z tym nie poradzimy, naprawią prawdopodobnie w przyszłych wersjach.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

A wiesz może kiedy będzie nowa wersja ?? za 10,20 dni ?

Bo chyba kupi isro bota. .. =/

-----------------------------------------------------

Możliwe że za 20 dni nawet, to tylko zależy od

programistów, jak się sprężą to będzie szybko.

//D&G

fe9130c97d664179.jpg
Opublikowano

A nie działa to niech Ccleanerem usunie wpisy w rejestrze wezmie wersje 2,7,0 i łątke dla zielarza by kupywał poty normalnie nie xlarge ;]

Opublikowano

Hę? Jak nam nic się nie włącza. Poprostu agbot się włączy, ale nic się nie da zrobić, można powiedzieć, że tylko obrazek mamy na którym możemy klikać.

Opublikowano

omg-_-

jeżeli jest coś takiego to wystarczy włączyć jeszcze raz agbota i restart w silku, jeżeli nie, to usuń cały folder config i zrób nowy

Opublikowano
omg-_-

jeżeli jest coś takiego to wystarczy włączyć jeszcze raz agbota i restart w silku, jeżeli nie, to usuń cały folder config i zrób nowy

Tak geniuszu? Zrobiłem tak i dalej nie działa.

@D&G

Też nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...