Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut]Jak Rozpakowac Clienta Evonis

margi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam folder, w którym są tylko te 2 pliki. Part 1 i Part 2. Klikam na Part1 żeby się rozpakował to się rozpakuje, ale tylko ten 1. Gdy zaznaczę oba, to dojdzie do 50% i będzie pisało, że part 2 nie można otworzyć jako archiwum. Co robić?

Opublikowano

Nie rozpakowujcie Part2. Wystarczy ze rozpakujecie Part 1.

Te 2 Party rozpakują sie automatycznie jezeli wrzucicie je do jednego folderu (nowego).

Jezeli macie blad zobaczcie czy macie wystarczająco miejsca na dysku.

EDIT: Wiem ,ze jest napisane ale wiele osób podejmuje próbe rozpakowania równiez Part2 i pojawiala sie im przez to bledy.

Opublikowano

No mam w folderze PART1 i PART2.PART1 350mb PART2 201mb.PART1 ma ikone biala kartke,a part2 ma biala karte a na niej na czarno 7Z.Biore tetgo z białą kartą prawym--7ZIP--wypakuj tutaj i wyskakuje D:/Evonis/2010.7z.001:Nieokręślnoy błąd

part 1 masz źle pobrany i nie ma dodatkowych plików spakowanych, ja tak miałem z clientem WorldOfCerberus.

Opublikowano

up dziekuje

jeżeli ktoś ma jakiś problem z tym niech napisze razem spróbujemy go rozwiązać

Ja mam znów taki problem, że po prostu przy zapisywaniu pliku, mam ''otwórz przez aplikację :'' zaznacza mi WordPada, WTF?! zainstalowałem 7zipa, PRZED pobraniem...Czyli jak się pobierze to mogę zmienic otwieranie przez 7zip'a?, czy coś innego zrobić?

@KTÓRY CHU* MI SYGNE SKASOWAŁ!?...

ROZWIĄZANY!

4410678874.png

Opublikowano

da się jakoś mi się tak rozpakowało i niektórym osobom też

Mam next problem :|

Proszę, na Ss'ach zrobiłem jaki problem mam :

1.Oto folder z EvoniSem :

9a3ac67ab718.jpg

Teraz błąd, z jakim się spotykam przy ruruchamianiu EvoniS'a:

11396c5530b8.jpg

JEŻELI KTOŚ WIE, JAKA TO PRZYCZYNA POWODUJE TAKI KOMUNIKAT, TO PROSZĘ O NAPISANIE INSTRUKCJI, CO MAM ZROBIĆ, Z GÓRY THX

4410678874.png

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...