Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taką prośbę bo każdego bota jakiego instaluje i próbuje crack nie działa a jak działa to na 1h albo coś w tym stylu a w końcu nie o to chodzi. A więc mam windows 7 proszę żeby ktoś podał mi bota żebym mógł bocić

Z góry dzięki +

Opublikowano

Elfbot'a nie ma pod 8.7.

@Ryfin: Dobry żart Elf pod 8.7.

Co do tematu. Nie dziwie się Tobie bo NG i NeoBot są płatne, i triale wyłaczają się co godzinę. Co do darmowych botów to TibiaAuto lub TUGBOT. Nie daję linków, bo to minuta szukania na forum.

Opublikowano

ty ale ja mi się Tugbot nie działa bo nie wiem czy jest to spowodowane tym że mam win 7 ale nie działa . Elfa mam klucz oryginał i nie mów mi że mi trail się włancza

Opublikowano

ale ma jeszcze pytanie jak w tibia auto ustawić depositer żeby nosił kase albo do banku wsadzało bo czytałem na necie i nie umiem tego zrobić chodzi mi najlepiej żeby z roty fibula do thais szedł da się tak zrobić ?

Opublikowano

W Show Map musisz mieć zaznaczone dwie opcję i przejść z Thais na Fibule (żeby zapisała się droga do banku).

Potem w Tibiaauto wchodzisz w Auto Banker i ustawiasz.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

jakbyś mógł pomóc jak to ustawić i wgl bo nie umiem obsługiwać czyli prawie od podstaw sry za to że nie ogarniam jeszcze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...