Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Metin2 Z Obejściem I Hackami.

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Siema,jestem gorzej niż "zielony" w hackach więc pozwalam sobie prosić o metin2 z obejściem i hackami.Ostatnio ściągnąłem jakiegoś launchera z hackami robiłem wszystko według instrukcji włączam hacka i detec game hack.Proszę was dajcie mi tego metina z wpakowanymi hackami bardzo was proszę.

I proszę was zostawcie dla siebie komentarze typu:Dziecko neo itd.Na prawdę nie ogarniam tych hacków więc proszę o gotowca Posypią się+ lub - i 5 jak kto woli;) z góry pozdrawiam.

zapowiedzc.png

bannereke.gif

bannerrrrrrrrr.gif

Pasjonat
Opublikowano

Domyślam się że to mój launcher. Jezeli to moj to mh tam nie dziala napisałem o tym w temacie ale reszta powinna działać

Twój launcher;) ale tam wszedłem w tuta jak HS zblokowac i nie wiem jak maila zmienic w jakom zakladke wejsc.i biore na pozostałe wskazane przez ciebie pliki tylko do odczytu i Detect game hack aha a tak przy okazji nie mam pliku log.txt oraz FB tez nie dizala i obejscie tez bo jak wbijam do gry tzn.laduje sie i nic nie idzie i sie wylacza do listy serwerów.Nie wiem co robić więc dlatego tez proszę o gotowego metina.Mógłbyś wrzucić?+ lub 5 wedle uznania,Bardzo cię proszę.

zapowiedzc.png

bannereke.gif

bannerrrrrrrrr.gif