Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Fishbot Dla Nie Kumatych

lokuero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak można nie wiedzieć jak odpalić FB bo jest od cholery o tym na forum....

Niniejszym nie wstawię ci żadnej oceny. I chyba gdzieś już taki temat widziałem, ale nie pamiętam gdzie....

Opublikowano

Nie wiem jak można nie wiedzieć jak odpalić FB bo jest od cholery o tym na forum....

Niniejszym nie wstawię ci żadnej oceny. I chyba gdzieś już taki temat widziałem, ale nie pamiętam gdzie....

Skoro widziałeś to daj link '-.-'

A co to za " Niniejszym " ? W Komorowskiego się bawisz?

@Topic

Thx ^^ Właśnie tego szukałem :)

Wielki +

Opublikowano

Wielkie dzięki teraz mi działa :D Zaczynamy zarabianie ^^ Perły po 100kk.

reyv1.jpg

Na Privach Posiadam Nicki:

Quarior

Pawel

NeGeD

Sykstus

Czasem Zdarzają Się Inne :)

Obecnie gram na: żadnym privie;x

Rey Mysterio

619

Opublikowano

Czy ktoś mógłby mi napisać co mam wpisać w ms Fishdelay i msBotdelay? Mam wędke +1

@Edit

Mam 2000 w ms Fishdelay

2850 w msBotdelay

Zarzuca normalnie wyciąga ale 2 raz już nie chce

Opublikowano

Programik chyba nie dziala na win7 mimo wszystko ze zgodnosc dalem jako XP Service Pack 3 :D.

Ogolnie odpalac programika mozna, mozna normalnie sie zalogowac. Ale jak juz nacisniesz na start to pokazuje sie cos takiego

botgh.png

Takze jakby ktos bedzie mogl taki problem rozwiazac to prosze o pw albo odpowiedz wstawic w tym temacie xD. Na youtube tez ktos napisal ze ma ten sam problem. No coz szkoda =) bo juz troche sie cieszylem ze moglem go odpalic a tu taki myk xD

Opublikowano

Programik chyba nie dziala na win7 mimo wszystko ze zgodnosc dalem jako XP Service Pack 3 :D.

Ogolnie odpalac programika mozna, mozna normalnie sie zalogowac. Ale jak juz nacisniesz na start to pokazuje sie cos takiego

botgh.png

Takze jakby ktos bedzie mogl taki problem rozwiazac to prosze o pw albo odpowiedz wstawic w tym temacie xD. Na youtube tez ktos napisal ze ma ten sam problem. No coz szkoda =) bo juz troche sie cieszylem ze moglem go odpalic a tu taki myk xD

Wytestuj moj FB działa na win 7

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Ja mam tak, ze jakbym nie zmienil to wedke wyciaga zaraz jak pojawi sie chmurka a 2 polowu juz nie robi.

Mógłby ktoś mi pomóc?

Opublikowano

Wytestuj moj FB działa na win 7

Poproszę o link

w0jownik muisz otwierac przez inyektor ja tak robie i dziala

Invektor? o czym mowisz bo nie kumam. Normalnie odpalilem wszystko wedlug filmiku ktory jest pokazany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...