Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co Sie Dzieje Z Evonis?

Ligo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Wchodzę na oficjalną stronę evonis która kieruje do tematu w którym napisane jest że GM ma jakiś problem z wgrywaniem klienta, mam wrażenie że nas zbywają. Co o tym sądzicie? Bo wg. mnie sytuacja przypomina trochę tą z Eveney tzn. projekt na szybko i pełno bugów. Sorry ale to prawda.. ;/

Opublikowano

no ten server to total lipa, a wgl to sobie ten caly admin olewa bo ja tu czekam i czekam on mowi ze jutro i jutro a tu dupa, olewa nas totalnie

wg mnie to niewypal no ale moze poleci

;/

Opublikowano

NIe olewa nas drodzy przyjaciele. Udostępnił nam już klienta i mam taka nadzieje serwer jutro w godzinach popołudniowych wystartuje

Opublikowano

co z tego jak to jest 1 part i kurde nic sie nie da z tym zrobic w ogole nie wiem po co on to uploadowal bo mozna sie tym jedynie podetrzec bo pewnie bedzie trzeba new pobierac w calosci

Opublikowano

Ludzie, poczytajcie troche forum i posty Merkona... Robicie te tematy jak oszalali -.-http://www.mpcforum.pl/topic/260247-zapowiedzevonis/page__st__1180 - Tu macie wszystko o pracy nad klientem i ew. włączeniem... Stronka automatycznie przekierowywuje was do w/w* tematu...

P.S W razie czego napisze jeszcze cos..: KLIENT JEST JUZ UDOSTEPNIONY TAKZE (ostatnie posty merkona str. 60) TU: http://www.mpcforum.pl/topic/260247-zapowiedzevonis/page__st__1180 W 2 PARTACH(wymaga 7zin), a sam serwer bd wlączony PRAWDOPODOBNIE jutro w godzinach południowych/popołudniowych. ;x

Pozdro!

*wyżej wymienionego -.-

Tiveria-FetorxD 86lv Body-OFF-Sprzedany

Tiveria-Kostuch 88lv Mental-OFF-Top2/3 Mental...

AnimeMt2-ZgaszeCie 83lv Weapon-OFF-Serwer Off

Evenye-Sheeba 43lv Weapon-OFF-Serwer OFF

Neveria-Sheeba 32lv Weapon-OFF

Elandos-SpieNaTrawie 68lv Smok-OFF

PL-FetorxD 70lv Body-OFF-Sprzedany

PL-sebolkks9 54lv BlackMagic-OFF-Okradziony...

iMetin-FetorxD 113lv Body-ON

DiamondMT2-Sheeba 106lv BlackMagic-OFF

Ethana-FetorxD Body lv?? Body-ON

d9a5c96fbffc4698m.jpg

"Wieczorami chłopcy wychodzą na ulicę

Siadają na chodniku i palą jointy

Robią wszystko żeby stąd uciec

Kiedy wreszcie mogą, to wtedy nie mogą się ruszyć"

Opublikowano

Jeżeli wam się nie podoba i uważacie że to będzie 2 "evenye*" to nie grajcie a Merkon na pewno stara się jak może ; )

* : Nie wiem jak się pisze nazwę tego serwa ale wiem o jaki chodzi ; D

empty

Opublikowano

teraz na stronie masz cos takiego ;d

Stronka jest moja, ty...

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...