Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania

luzak14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o boże kaka ... naprawdę żal mi ciebie :/ gówno masz a nie racje .. oglądałeś dzisiejszy odcinek ? i co może House nie martwił się o Cuddy dlatego , że ją kocha ? po 2 mówiłem ci już coś dzieciaku.. wejdź na jakieś większe forum / fan club i tam się spytaj ludzi ! a nie mi tu będziesz swoje "gówno a nie mądrości prawił"

bo uważasz się nie wiem " za kogoś kto wie coś lepiej niż inni" i będziesz w każdym temacie teraz te bzdury pisał ?

najpierw sprawdź FAN CLUBY a potem zaświeć swoją mądrością ... żal naprawdę albo nie umiesz czytać albo jesteś słabo rozwinięty umysłowo i nie kleisz ...

Kaka gówno wie .. trochę popisał .. myśli , że ma rację i jeszcze mi każę wierzyć w swoje brednie ..:/ żal :/

Opublikowano

@up

Opinia nie musi się zgadzać z prawdą. A ty jeździsz po mnie tylko o to, że napisałem "Myślę, że On się nie kocha w Cuddy". No chwila moment - jeździsz po ludziach bo wyrazili opinię?

Twoje pytanie: Co o tym myślicie?

Moja odpowiedź: MYŚLĘ że się w niej nie kocha.

I co mam za odpowiedź na temat? Bluzgi... A rację miałem - jeżeli chodziło o statek, mówił o tyłku.

i co może House nie martwił się o Cuddy dlatego , że ją kocha ?

j/w. Tamto to była moja opinia. Jeżeli każda opinia miała być taka jak twoja to trzeba było napisać:

"Co o tym myślicie? (dozwolone wypowiedzi, że się w niej kocha. To że się w niej nie kocha w ankiecie to taki żart)"

wejdź na jakieś większe forum / fan club i tam się spytaj ludzi

Dobrze. Odpowiedzą mi, że się w niej kocha. Ale czy mają potwierdzenie? Czy pytali reżysera? Nie! Większość tak twierdzi - tak pewnie jest patrząc na zachowanie w filmie, ALE KAZAŁEŚ DO JASNEJ CHOLERY WYRAZIĆ OPINIĘ CO ZROBIŁEM.

żal naprawdę albo nie umiesz czytać albo jesteś słabo rozwinięty umysłowo i nie kleisz ...

1. Obraza użytkownika "jesteś słabo rozwinięty umysłowo lub nie umiesz czytać" albo jestem głupi, albo głupszy

2. No rzeczywiście. Cały czas nie kleje, że za wyrażenie opinii, co było poleceniem w temacie, mogę być zbluzgany.

po 2 mówiłem ci już coś dzieciaku

OMG. Jestem 1 rok młodszy od ciebie, no i oczywiście jestem dzieciakiem, a ty już emerytem. Szkoda tylko, że taki dzieciak przewyższa cię intelektem.

Podsumowując: Górny post to offtop w 100%. Nic związanego z tematem

@2up

thx, ale chodziło mi o sam początek. Resztę znam. Po prostu nie wiedziałem o co chodziło z tymi badaniami u tej babci.

bez gif.

• Dodaj nową pozycję...