Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Kupić Nx Przez Paysafecard

replite13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bardzo DOBREEEEE daje + jutro wyprubuje ale nie wiem ile kosztuje ta za 100 zl ta karta xddd jakby ktos powiedzial xD :P xD:D

Chciał bym dodać iż karta za 100zł kosztuje 100zł ...

9368_gold.png

Opublikowano

Omek, mu chyba chodziło ile kosztuje karta 100 zł nxów, jak kupujesz karte za GB dostajesz 100k nx za euro 90k :D:D:D Rozwalileś mnie :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie dodałeś że paysafe jest za 20 25(są takie) 50 100 150 i 300 ale tutek ładny za paysafe 25 kupisz funtami to wyjdzie 22 coś i będzie więcej nx trochę się zawiodłem że to takie drogie trza 100 złoty żeby mieć dobry karabin na zawsze...

nowe acc strielock275!!!

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Przepraszam za odkopanie ale jak chce kupić ak-74M na perma( 12,400nx) i kupie karty za 20zł i 50 zł to ile dostanę nxów? Wiem, że głupie, ale chcę się upewnić żeby potem nie latać do sklepu po następną kartę czy coś.....

Opublikowano

Niee starczy ci. Conajmniej 80 zł musisz miec.

btw. ak-47m na perma to koszt 25 k nx.

nie wiem bo coś tam było o przecenie broni

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Specjalista
Opublikowano

@up jemu chodzi o to że jest przecena teraz i ak jest 50% ceny, czyli za 12.4k nx, no niestety nie możesz kupić ani za 20 ani za 50, bo Ci nie wyjdzie. za 20 to 5k nx, a za 50 10k nx i 10 zł Ci zostanie na PSC

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Stary Super Dzięki Na pewno Się Przyda Nawet nie wiedziałem że na moim Osiedlu można tą kartę kupić ;D

A tu w Lewiatanie ona jest ;)

• 1 rok później...
Opublikowano

A jak będzie np tak : Mam 20 zł i chce kupić 5k nx za 5 Euro ale euro powiedzmy , że 5 euro = 21 zł więc kupuje za 50 zł i kupuje a 29 zł mi przepada? Wytłumaczy mi ktoś to w szczegółach ?

pozdrawiam

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...