Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mpc Minecraft Server - Minecraft.Mpcforum.Pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mnie ciekawi jedno jak wy mozecie w taki syf grać o_O to jest kurwa gorsze od tibi nie pojmuje jak można w to grać..

... powiedział gracz metina -.-

Jak ci się nie podoba to nikt ci nie każe wchodzić do tego działu i komentować pomimo braku bladego pojęcia o tej grze.

Mnie jeszcze ciekawi czy serw będzie tylko na premium.

//Zakaz gifów-Dektored

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

... powiedział gracz metina -.-

Jak ci się nie podoba to nikt ci nie każe wchodzić do tego działu i komentować pomimo braku bladego pojęcia o tej grze.

Mnie jeszcze ciekawi czy serw będzie tylko na premium.

gracz metina czy gracz wowa wszystkie gry mmorpg to shit bo zjadają czas itd. graja w nie głownie ludzie co maja czas albo nikt ich nie lubi i dlatego maja czas ...

poza tym nie wiem co wy widzicie złego np w metinie ja np . wymyśliłem przysłowie " Pierwszy\a () zawsze zostanie w pamięci"

czyli zaczynałeś z metinem to będzie dla ciebie zawsze dobry ...

ZbIeRaM --- :D

Opublikowano

Jak dla mnie to może być bardzo fajny pomysł gra zyskała ogromną popularność :D

jest wiele ciekawych modów A gra ze wspaniałą społecznością MPC bardzo umili grę każdemu (przynajmniej tak mi się zdaje)

Poczekamy zobaczymy bardzo bym się cieszył gdyby projekt jednak wypalił

1323380503-U105431.png
Opublikowano

Chętnie zagram na tym serwerze lecz czy to będzie premium czy cracked ? Osobiście posiadam premium

cudo.png
Opublikowano
Już się zaczyna lekki offtop robić :|

Zacząłeś ten offtop...

Jak dla mnie to może być bardzo fajny pomysł gra zyskała ogromną popularność :D

Ta

Chętnie zagram na tym serwerze lecz czy to będzie premium czy cracked ? Osobiście posiadam premium

Jeżeli będzie to pewnie cracked,bo na mpc premium posiada moze z 5-10 osób.

Szkoda tylko,że jak dotąd brak odzewu Kokosza,przydałoby się ruszyć z miejsca bo zainteresowanie jest duże.

Opublikowano

A mnie ciekawi jedno jak wy mozecie w taki syf grać o_O to jest kurwa gorsze od tibi nie pojmuje jak można w to grać..

Ta gra jest dla ambitnych, widocznie nie dla ciebie.

Wracaj do metina neo'sie -.-

Opublikowano

Chętnie pomogę.Gram w mine'a od alphy 1.1.2 i mam kompletne pojęcie o tej grze.Posiadam premium więc wiadomo że te grę lubię.Miałem serwer więc mogę napisać że na razie nie warto robić serwa, ponieważ hey0 nie jest zaktualizowane i podobno już nie będzie.Chętnie pogram gdy będzie hey0 lub coś zamiast niego, bo głupota niektórych graczy nie zna granic, dzisiaj na jednym serwerze chata spłonęła i koniec ;/.Oczywiście można zrobić serwer już teraz ale w regulaminie powinno być napisane że GRIEF grozi banem.Pozdrowienia od Navari'ego.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tez słyszałem ze hey0 nie będzie aktualizowany. Teraz wszyscy przerzuca się na bukkit'a ;]

Opublikowano

Nie offtopujcie...

Ja nie widzę sensu, by stawiać serwer dla premium. Tak jak Wojtasek napisał, za mało osób zagra, serwer zyska jedynie miejsce na liście serwerów, i jakieś angliki będą wbijać. Na tym serwerze lepiej by grały osoby z forum, i nie tylko. Widzicie sens grać z turkiem, bądź hiszpanem?

Zresztą zobaczymy...

Zależy kto się ostatecznie zajmie stawianiem, kogo kokosz wybierze.

Opublikowano

Racja popieram up nie ma sesu stawiac serwer only premium bo jakwiadomo to jest forum chacków bugów i cheatów :) wystarczy tylkozabezpieczyć serwer przed kopiowaniem itemó wgrać blokade piecyków skrzyn i blokade lawy zapalniczki itp. ok 5 adminów tak żeby caly czas jakis byl naserwie i bedzie super gra :)

Kokosz małe info:

Serwer do minecrafta na dedyku pożera procka neisamowicie! serwer do metina na którym gra 200 graczy pobiera połowe tego co pobiera serwer minecrafta z 50 graczami. To przez jawe wiec jak chcecie serwer to trzeba naprawde dobrego dedyka. Taki z 8gb ramu i procek 8x ok 3ghz powinien styknąć. Serwer mycraft.pl (nie reklamuje jbc to portal o minecraft) wymagający premium ma właśnie takiego dedyka i przy 50 osobach online niema żadnego problemu 0 lagów zupełnie jakbyś grał na single :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@up

Masz rację, dedyk MC jest ramożerny... Najgorsze jest to, że mpc jest.... popularne, a w minecrafta też coraz więcej ludzi gra, przez co będzie ciężej na serwa wbić:P

A co do tematu, jestem za :D mogę nawet pomóc, doświadczenie o MC mam... emmm, ponad przeciętne?:D

Opublikowano

Racja popieram up nie ma sesu stawiac serwer only premium bo jakwiadomo to jest forum chacków bugów i cheatów :) wystarczy tylkozabezpieczyć serwer przed kopiowaniem itemó wgrać blokade piecyków skrzyn i blokade lawy zapalniczki itp. ok 5 adminów tak żeby caly czas jakis byl naserwie i bedzie super gra :)

Kokosz małe info:

Serwer do minecrafta na dedyku pożera procka neisamowicie! serwer do metina na którym gra 200 graczy pobiera połowe tego co pobiera serwer minecrafta z 50 graczami. To przez jawe wiec jak chcecie serwer to trzeba naprawde dobrego dedyka. Taki z 8gb ramu i procek 8x ok 3ghz powinien styknąć. Serwer mycraft.pl (nie reklamuje jbc to portal o minecraft) wymagający premium ma właśnie takiego dedyka i przy 50 osobach online niema żadnego problemu 0 lagów zupełnie jakbyś grał na single :)

O to się nie bójcie... Dedyk czy nie dedyk, z pamięcią kokosz sobie poradzi... Co do blokady, należy czekać na update modów, bo raczej będzie na najnowszej wersji MineCrafta będzie postaiwony serwer.

Opublikowano

Z tego co wyczytałem, spora część ludzi ma większe lagi po najnowszym update... ja tam nic o tym niewiem, bo na singlu na razie gram.. Ale jeśli to prawda, lepiej czekać na kolejnego update... :P

A tak wgl. producenci na swojej stronie napisali, że priorytetem nr.1 jest na razie Multi.

Opublikowano

ja mam minecrafta po update, ale jakos na multi grac nie moge;/

jak wbije na jakiegos serwa to wam powiem czy sa lagi;)

narazie gram na singlu

Opublikowano

@UP nie możesz, bo każdy serwer na starej wersji jedzie ;)

Ja już umieściłem moda na forum więc możemy się spodziewać nie długo update serwerów...

Opublikowano

taki jeden koles ma juz serwa po update i gram u niego na luzie;)

a lagi sa ale nie przez update tylko przez graczy, sciagaja i graja i serwa mula. . .

Opublikowano

ja wrócę do multi w 2 przypadkach:

1. jak serw MPC powstanie (Good luck, Geoning):P

2. jak wyjdzie "multiplayer" patch (producenci twierdzą, że to ich priorytet, także...)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...