Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mpc Minecraft Server - Minecraft.Mpcforum.Pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przymierzamy się do odpalenia oficjalnego serwera Minecraft mpcforum.pl :) W związku z tym poszukujemy ambitnych, doświadczonych administratorów, którzy chcą współtworzyć projekt :)

Zaporaszam do zgłaszania propozycji u mnie na PW .

Pozdrawiam,

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"mpcfroum.pl" Do poprawki !

Ja z chęcia wspomogę serwer, sam miałem swój serwer.

Zapraszam więc na moje gg. Na pewno będzie nam potrzebny mocny team :)

Opublikowano

A co się tam robi tak na marginesie? xD

Buduję się jakieś budowle z klocków tak? ;)

No i kokoszu, przybliż mi co admin musiał by tam robić ;)

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Legenda
Opublikowano

A co się tam robi tak na marginesie? xD

Buduję się jakieś budowle z klocków tak? ;)

No i kokoszu, przybliż mi co admin musiał by tam robić ;)

Pilnować porządku wywalać ludzi co rozwalają czyjeś budowle bądź podpalają itp.

Pasjonat
Opublikowano

Własnie... Przypinam się do pytania @UP.

Ale Kokosz, powinien aktualizowac serwer do coraz to nowszych wersji. Poczekamy na jego odpowiedź :)

" ... Czekając na cud każdy błądzi, dochodząc do dnia w którym bóg nas osądzi... "

Opublikowano

@up najpierw poczekajmy aż kokosz załatwi sprawę z atakami DDoS na MPC. Wysłałem mu już propozycję zrobienia ankiety w tej sprawie czy będzie na classic czy beta.

Pozdrawiam.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

@up najpierw poczekajmy aż kokosz załatwi sprawę z atakami DDoS na MPC. Wysłałem mu już propozycję zrobienia ankiety w tej sprawie czy będzie na classic czy beta.

+1

A ja mam z kolei takie pytanie, czy można będzie grać na pirackim MineCrafcie na tym serwie?

Bo ja mam MineCraft 1.2.0_02 cracked ;)

Legenda
Opublikowano

+1

A ja mam z kolei takie pytanie, czy można będzie grać na pirackim MineCrafcie na tym serwie?

Bo ja mam MineCraft 1.2.0_02 cracked ;)

Z wstępnych założeń, server będzie Non-Premium ale będzie wymagana rejestracja ;)

Opublikowano

Ja moge kandydowac na moderatora, czyli w przybliżeniu pomoc graczom nowym i zaawansowanym.;) Przy komputerze jestem codziennie od ok. 15 do 22 a w weekendy od 9 do 23

Możliwe, że mnie nie znacie, ponieważ cały czas spędziłem na minecraft.prv jak coś to moje gg 32598532

Opublikowano

Na coś takiego czekałem... Taki projekt należy w pełni wspierać, będzie gdzie grać, a moderatorzy bądź sam kokosz będzie pilnował taki serwer...

Opublikowano

Ja tez chetnie bym pogral ale potrzebowalm bym poradnika co ściagnac ijak sie polaczyc bo jestem w tym newbie a fajna gierka

30364378.png

Opublikowano

Napisałem do Kokosza w sprawie admina na tym serwerze, lecz jeszcze tutaj się opisze.

Gram w Minecrafta od 2 miechów, ogarniam wszystkie komendy, miałem swoje serwery, wiem co to griefering itd.

Mam oryginalną wersję Minecrafta (Beta 1.1_02), więc będę mógł grać.

Tutaj moje pytanie.

Serwer będzie na Bete czy na Alphe?

Opublikowano

@UP Raczej na bete, nie warto robić na stare, chociaż można było by mieć oryginalna grę za free... Nie wiemy jak kokosz zadecyduję.

Opublikowano

Jednak należy poczekać, kokosz jest teraz bardzo zajęty, i można powiedzieć, że projekt jest w pełni wstrzymany.

Opublikowano

Ja również chętnie pomogę :) Co prawda mam konto premium ,ale na serwerze MPC grzech nie grać.

Oczywiście mogę Was wesprzeć w jego prowadzeniu :) Kiedyś przed kupnem premium też miałem swój serwer lecz przy 20 graczach lagowało niemiłosiernie więc nie było sensu trzymania go.

Pozdrawiam Was.

Opublikowano

A mnie ciekawi jedno jak wy mozecie w taki syf grać o_O to jest kurwa gorsze od tibi nie pojmuje jak można w to grać..

Opublikowano

Grafika to nie wszystko. Pozdrawiam ludzi ktorzy kupuja shity typu idz tam zrob tamto z przezajebista grafika i koniec gry :). Pewnie do nich, jaro, nalezysz. Chyba, ze podasz mi gre bardziej rozbudowana od minecrafta, z lepsza grafika, modem survival i mozliwoscia zbudowania wszystkiego ^^.

Zbieram + i - :)

Nie dojedziesz do konca ;>.

Dalej, dalej ^^

Jeszcze sie nie znudziles?

Naprawde wkurzajacy z ciebie koles.

Pewnie czekasz na niespodzianke ;).

Jeszcze troche...

Kolejna minuta z zycia innych ludzi <evil>.

Opublikowano

Ta gra jest fajna ^^ Moze grafika do dupala ale gra wciągająca... (Lubie budowac zamki na pol mapy ) ;D

bez reflików

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...