Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Ceny Na Serverkach.

MatiNowaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce zacząc gre na metinie 2 pl i niewiem ktory server wybrac, chce aby to byl tani server.

Mozecie podawac cenki jakie sa na waszych serverach?

Takze zbieram ekipe do wspolnej gry, chce kupic 1kkk yang na allegro i milo grac.

Pozdrawiam

Opublikowano

s5 , miła atmosfera , cenki małe , może najtańszy nie jest ale grałem tam 1.5 roku i naprawde zapoznałem tyle znajomych , nigdy mi sie nie zdarzyło zeby ktoś coś komuś ukradł no może sa małe wyjątki ;)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Mysle ze ostatni serwer bedzie najtanszy xD Ale z tego co slyszalem to s1 s2 s3 PRAWDOPODOBNIE sa najtansze , nie sprawdzalem ale tak wczoraj napisal jeden '' pan '' ^^..

Opublikowano

zrobilem tak tez, ceny sa w miare na serverach ogarniete, ale ja szukam serverka gdzie bedzie gralo kilka osob z MPC z wiekiem 16+ zeby na ts nie piszczeli mi do sluchawek.

ps. gram bez chitow. a jakie cenki sa na servach 20-24. Syriusz odpada zbyt duze ceny

Opublikowano

Ja gram na s22 :) Przez 2 miechy dorobilem sie 75lvl eq +8/9 i skili na P :)

Opublikowano

No No przez 2 miesiące skille na P :D ciekawe ile wydałeś na IS :)

MatiNowaczek jak jednak zdecydujesz się na grę na Syriuszu to daj znać to troszkę yang Ci podrzucę na starcik bo co nie co zostało :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Witam !

Najlepiej zaczać z najdroższym serwerze ponieważ tam szybko uzbierasz kase

Polecam S 20 - 25

95986687546687315738.png

ZBIERAM -

Opublikowano

W tym momencie zostało 2kk bo ostatnio 30kk oddałem koledze :) i ja nie chce jej sprzedać tylko oddać :D

Będzie trochę więcej bo mam jeszcze trochę gadżetów na sprzedaż:)

29y2z2b.jpg

Opublikowano

Zgadzam się z Xerio

Drogo jak cholera.

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Opublikowano

Gram na feniksie (s2) na shinshoo - bojowe +3/4 chodzą około 20kk moim zdaniem to lekkie przegięcie już ... Bjowy +6 z kd ostatnio po 500kk + widziałem .... Szkoda gadać . Graj na s25, tam nie ma aż tyle botków, co również jest sporym +'em

Opublikowano

ja polecam S6 ja tam gram i marihuana661 serwerk bradzo fajny chodz kazdy sie swieci lecz latwo zarobic przez noc zarobisz na FB 50kk lajtowo weic ja gram 3dni i mam riba +9 naszyjnik i buty 1k hp i zelaka +8 a gram 3dni mam 33lev

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

hmm szukasz ekipy zapraszam na s6 jinoo jak up wspomniał ja mam woja 68lv prawie 69 takze z podexpic bym mógł tylko teraz trche grac mi sie niechce ale ogólnie dosc fajny serwer pusciłem dzisiaj dropa na medale w 4h 26medali czyli 26kk

ps stal pojutrze robie na+7 w dt ;D

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ja polecam ci Arkantes ceny są średnie ale jest dużo miłych ludzi.Jak coś napisz do mnie na PW do cię podexpie mam tam 80 level (wbij 40 bo wiesz różnica leveli) gram w Jino.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Na Arkantes nie polecam.. dużo złodziei... polecam s 13 ceny umiarkowane ;)

Pomogłem?? Daj + i 5 : ))

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Kliknij a nie pożałujesz ;D

Opublikowano

Ja jeszcze proszę informację od autora czy będzie grał na tym syriuszu :) bo nie wiem czy te yangi robić dla niego ;)

Postać już dostał :)

29y2z2b.jpg

Opublikowano

eh sama logika, np nowy serwer - i i nowe wydropione rzeczy bo jest ich tam rzadko

a starsze to jest tam masa np fms, ribow, kamieni duchowych to duzo jest ich wydropionych.

w sumie nie wiem, ale wydaje mi sie ze starsze serwery sa najtansze

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

S25 najtanszy ale yangi na allegro najdrozsze wiec wiesz wyjdzie chyba nawet drozej :P

Pierwsze swiaty sa najtansze maja po 2-4 lata wiec topka nie zablysniesz ale jest tanio :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...