Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Skilować Knightem?

hubsson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Co prawda tematów z takimi poradami są dziesiątki, jednak nie mogę nic znaleźć. Mam knighta lvl 10 skille 39/39, moje eq to:

Knight armor

Knight legs

knight axe

leather boots

steel shield

soldier helmet

Teraz moje pytanie brzmi, gdzie najlepiej skillować i o co chodzi z tymi blood hitami, co ile hitów ma taki wejść, żeby szedł skill. Proszę o pomoc. Będą +

Proszę daj mi + to nic nie boli :)

Opublikowano

Aby dobrze skillować musi być blood hit (przebić się do niego) co minimalnie 30 sekund. Z takim eq to może carrior wormy, roty lub dwarfy.

Gość RoyalShark
Opublikowano

Ancient Temple w Thais lub Fibula ; )

Opublikowano

No to może w kazoordon dwarfy , roty na fibuli lub w ancient temple. Ja od 10 lvl skillowałem na slimach, ale miałem o wiele lepszy ekwipunek, dlatego daje tylko przykładowe miejsca.

@Edit: Gdy pisałem jeszcze nie było 3 postu.

Opublikowano

roty do 50/50 i potem slimy od 80/80 mozesz na monku:P

wbij 20 lvl zeby wiecej fuuda nosic i skiluj do 80

Pakire-151 knight 90/87 skilam na monku

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

Jak ja grałem na serwerach pvp to skilowałem sobie na monku, zrobionym przez mojego 27 sorka, polecam roty thais Ancient Temple. Pochodź po mapie poszukaj dobrych miejsc, gdzie nikt nie chodzi i możesz nawet skilować na innym graczu bądź na drugiej postaci (tylko o ile pamiętam skill wolniej leci).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...