Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa wersja, problemy

Czarny94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa wersja bota 2.7.2 nie zbiera dropu i nie rzuca bufów. Czy zna ktoś rozwiązanie tego problemu? Na pewno mam dobrą konfigurację, ponieważ na wcześniejszej wersji wszystko działało.

Opublikowano

wiem, ale na niej nie wykrywa mi postaci i bot tylko rzuca bufy i stoi, wyczyściłem plik Player.dat czy coś takiego , uruchomiłem all od nowa i nadal nie działa. chyba cofnę się do wersji 2.7.0

Opublikowano

Pousuwaj wszystkie pliki agbota, i wgraj\ustaw nowa wersje, jak nie czyta postaci to moze zapomniales o srproxy\nuconnectorze lub nie zaznaczyles redirect ip w loaderze\nie uzyles media patchera.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Witam,

Ja również mam problem z Agbotem odnośnie zbierania dropu. Ustawiałem kilkakrotnie w item select to co ma zbierać, sprzedawać etc. I w każdej jak dotąd wersji, bot zbiera mi golda jak mu się podoba. Po dojechaniu na spot zbiera wszystko tak jak powinien, a po pewnym czasie tj. 5-10min botowania, nie zbiera golda tylko niektóre z ustawionych przedmiotów . Za jakiś czas znowu mu się odmienia i zbiera wszystko tak jak powinien.

Wie ktoś dlaczego bot ma takie anomalie?? xD

pozdro

t9ebnykek83djirp2au1yv2nl9.gif

17567_20_12_08_8_28_26.png

20314.gif

..As I stared down into the cold depths of blindness...
...In solitude..
  • Dodaj nową pozycję...