Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem. Gram sobie przez jakis czas i nagle ciach, fps spadaja z 25-30 na 9-12. Nie mam jakiegos super lapka (mam lapka, spelnia rekomendowane wymagania combata) ale wczesniej nigdy nie mialem nic takiego.

Probowalem reinstala, nic nie pomoglo. Prosze o pomoc bo troche juz to mnie.... denerwuje.

Bedzie + i 5

Opublikowano

Może jakiś program ci Blokuje Fpsy Wyłącz Nie potrzebne Programy Mozę Odinstaluj niepotrzebne programy przeinstaluj Combata i zobacz czy bedą Efekty Lub przeskanuj komputer

Wszystkie programy ktore nie sa mi potrzebne wylaczam, skanowalem kompa, czyscilem rejestr. Jeszcze odinstaluje te programy co mowisz;)

Opublikowano

Na początek zmniejsz ustawienia graficzne combata i sprawdź temperaturę laptopa w czasie spadku FPS. Możliwe że coś Ci się grzeje. Do tego polecam program Everest.

#Include <brain.h>

Opublikowano

możliwe że cos spaliłeś , miałem to samo ..

wszytsko działało dobrze ok 150 fps ..

i pewnego dnia komp coraz bardziej zamulał

ja ja go na pełne obroty , combat arms i inne gry zaczęły mi sie ciąć

okazało sie że karta graficzna sie zjarała ..

może u cb to nie jest karta spróbuj tego :

To jest ukryta treść, proszę

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Skanowałeś komputer ?

Najlepsze chyba rozwiązanie , może załapałeś

złośliwe oprogramowanie , lub wirusa..

od pobierania różnuch hacków ..

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

a jeszcze looknij czy ci program antywirusowy nie blokuje combata

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Najlepiej jeżeli wcześniej nie miałeś lagów itp polecam pobrać najnowsze sterowniki do karty graficznej .

W moim przypadku się to sprawdza .

Lub po prostu załadowane są serwery.

Masa ludzi spamuje minigunami i miotaczami .

9368_gold.png

Opublikowano

Skanowalem kompa, stery najnowsze, ale cos mi sie wydaje ze jest to wlasnie od czasu kiedy zainstalowalem te najnowsze. Poszukam na necie starszych i zobacze czy wtedy bedzie dzialac normalnie.

Specjalista
Opublikowano

a jaką karte masz? bo userzy radeona ostatnio mają problemy z CA (sam mam radeona ale nie mam problemów bo nei aktualizuje sterowników), niektórzy aktualizowali stery i problem bo okazały się wadliwe

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Nie wiem czy ci pomogę ale spróbuj Game Baster program który wyłancza niepotrzebne programy na np lapku żeby gra lepiej grała(a jak nic nie pomoże to zawsze pomaga reinstal systemu zwłaszcza jak pobrałeś za dużo haców )

nowyfolder6.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...