Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc... robię wszystko jak należy z tym kopiowaniem, miałem problem z OpenGL ściągnąłem sterowniki i już mi to nie wyskakuje :P Ale jest ale

Po wpisaniu pasów/niczego loguje się klikam Play Offline i mi się wyłącza to okno i nic. Proszę o pomoc, z góry dziękuje.

turecki96.jpg
Legenda
Opublikowano

Możesz twój problem bardziej opisać ?!

Jakie kopiowanie ?

Włacza ci się okno i nic ?!

Nic nie rozumiem !

Opublikowano

Możesz twój problem bardziej opisać ?!

Jakie kopiowanie ?

Włacza ci się okno i nic ?!

Nic nie rozumiem !

A więc o to kopiowanie chodzi o to że foleder .minecraft się kopiuje i wkleja. Włączam grę loguje się klikam Play Offline i zaczyna się wczytywac i na sekundę okno robi się czarne i się wyłącza

turecki96.jpg
Opublikowano

Tak się dzieje jeśli wcześniej nie miałeś wersji 1.2.6. Pobierz najpierw 1.2.6 a potem dopiero 1.1_02 :)

odpowied z tematu "Odnosnik"

Nie powinienes powtarzac sie w innym temacie na temat twojego tematu , na przyszlosc pamietaj ;)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

282f7e1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...