Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tmp9 Czy Mp7A1

HUJC1

TMP9 czy MP7A1  

54 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze

• MP7A1 GOLD
      34
    • TMP9 NICKIEL
      20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym kupic jedna z tych broni jednak nie wiem która miałem juz MP7A1 i jest całkiem całkiem ale zastanawiam się nad TMP9 HELP!!! ... sry za błedy.... aha i jeszcze jedno nie jestem pewien czy to ten dział jak nie ten to sory ;).... Oczywiście stać mnie tylko na jedną :P dla nie kumatych ....

Opublikowano

Ja mialem i to i to i powiem, ze tmp9 do gustu mi nie przypadlo... Na odleglosc trafic sie nie dalo... Ale wiadomo do kazdej broni trzeba miec skilla... Za to mp7a1 bajka...

Opublikowano

Powiem tak. TMP jest świetną bronią i najlepszą chyba wg. dla medyka na bliskie i średnie odległości.

Ale jak nie masz co wsadzić na inne sloty i będziesz miał tylko ją to b. szybko braknie ci ammo.

Bo z tej broni nie da się jak dla mnie walczyć na dystans.

Obecnie mam zestaw:

3 - TMP

5 - MP7A1 / CX4 Storm

8 - MP7A1 Gold

I gra się super. TMP jest bronią, że tak powiem niezbędną w dobrym wyposażeniu medyka, tylko że trzeba mieć coś innego jeszcze na dalsze : (

Dlatego też bierz MP7. Broń celna , szybka , z dobrym dmg. Same plusy.

#Poprawka:

Oj przepraszam. Widzę, że są to bronie na 8 slot, tak więc będziesz miał jeszcze MP5 albo K1 na 3.

W takim przypadku weź sobie TMP Nickiel i się dłużej nad tym nie zastanawiaj : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Bierz tmp9. bron jest super, maly rozrzut. :) Jezeli dorwiesz 3dniowke to na 3slot mozesz sobie dorzucic mp7 :P

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

MP7A1 chyba każdy ci to powie no ale raz w życiu trzeba spróbować czegoś nowego dlatego kup TMP_9 NICKEL mój kolega miał i nienażekał. Heh lecz wybrałem MP7A1 ale spróbuj nie pożałujesz. :)

Opublikowano

ja narazie nic nie zaznaczylem na ankiecie bo nie wiem na czym ci zalezy...

mp7 jest abrdzo uniwersalna ale ma mniejsza celnosc i wiekszy odrzut od tmp ale mp7 ma wieksze dmg, wiec tmp znakomicie sobie radzi na dalekie odleglosci ale na bliskie nie zabardzo, zalezy od skilla

a te mp7 to wystarczy recoli opanowac i jedziesz ale mp7 nie radzi sobie na duzych odleglosciach tak swietnie jak tmp, dodam taki maly wykres bedlug mnie:

MP7A1:

+bardzo praktyczna

+super dmg

+szybki ostrzal

+dosc duza celnosc

-moim zdaniem za duze recoli ale mi to juz nie przeszkadza bo ogarnia sie je jak przejdziesz ok 3 mapy

TMP9:

+praktycznie 0 recoli, tak jak w xm8

+super celnosc (lepsza od mp7)

+duza szybkostrzelnosc

+/- znakomita na duze odleglosci a co do bliskich atakow to mnie nie zadowala

-troche male dmg

Opublikowano

TMP bardziej celne od MP7? Nie możliwe to jest..

Mam obie bronie co mogę udowodnić podając link do konta czy screeny i z TMP za nic w świecie nie mogę

kogoś sciągnąć na dystans..

Za to TMP na bliskie jest cudowne : P

Zdziwiło mnie to co napisałeś, bo wiem, że grałeś TMP i MP7.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

TMP bardziej celne od MP7? Nie możliwe to jest..

Mam obie bronie co mogę udowodnić podając link do konta czy screeny i z TMP za nic w świecie nie mogę

kogoś sciągnąć na dystans..

Za to TMP na bliskie jest cudowne : P

Zdziwiło mnie to co napisałeś, bo wiem, że grałeś TMP i MP7.

nie wiem moze cos sie zmienilo od czasu gdy gralem tmp a to bylo bardzo dawno (i odrazu mowie ze nie mialem wtedy no recoli i no spread bo akurat trafilem z tmp kiedy hackow nie byl przez dlugi czas)

no i nie wie, moze cos zmienili bo dla mnie na dystans tmp bylo swietne, 0 recoli i nawet czasem kolesia na snipe spocie u niu na marien z spotu u derban udawalo mi sie zdjac

Opublikowano

2up to wszystko zależy od skila

a co do tematu jeżeli dobrze ci się grało k1 to weź tmp bo to samo tylko że tmp ma więcej wszystkiego

jeżeli gra ci się dobrze broniami typu scorpy(teraz mogłeś przetestować) albo p90 to weź mp7 taka sama sytuacja jak z tmp

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

TMP9 Nickiel jest cudowne i zanim kupilem gold mp7, była to jedna z celniejszych oraz najlepszych broni jakie miałem...

Obecnie mam obydwie na 8th slot mam MP7 na 3 i cx4 na 5 i powiem ze częsciej gram MP7 ponieważ TMP mi sie znudziło.

Generalnie bardzo dobry wybór jeżeli chodzi o TMP9. MP7 mozna sie zrzygać jak za długo bedzie sie grało.

To na tyle...

P.S Na dalekie dystanse tez moza TMP'kiem grać ^^

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano
TMP, to prawie wogóle nie ma recoila

MP7 Ma rownież mały recoil ;)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...