Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy nie posiadając premium można wgrać skiny ? Jeśli tak to napiszcie .

Ja są że tak ponieważ mój kolega nie posiadając konta premium ma skin kota (tak to przynajmniej wygląda) nie twierdze że on nie mógł tego przywlec z jakimś patchem . W każdym razie proszę o napisanie wyjaśnienia .

problem rozwiazany

link http://www.youtube.com/watch?v=iGz26Iu4PVg

Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie czy nie posiadając premium można wgrać skiny ? Jeśli tak to napiszcie .

Ja są że tak ponieważ mój kolega nie posiadając konta premium ma skin kota (tak to przynajmniej wygląda) nie twierdze że on nie mógł tego przywlec z jakimś patchem . W każdym razie proszę o napisanie wyjaśnienia .

Tak mozna , trzeba wejsc w AppData > Roaming > .minecraft > texturepacks

Wkleja sie tutaj pliki spakowane (dla mniej inteligentniejszych TAK TO TE PLIKI .ZIP :D)

Jesli chodzi o skiny postaci , Nie mam pojecia jak on to zrobil , najlepiej spytac sie jego , jedyna mozliwosc ktora znam jest zmiana przez stronke

:s

@edit1: ZOBACZ TO

@edit2: zmienione , dzieki qps ze zauwazyles , chyba pora isc spac ;)

Edytowane przez Masayochi

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

282f7e1.jpg

Opublikowano

Nie da się, bez premki nic nie zdziałasz.

@UP

Dałeś poradnik jak stracić konto MC i Gmail oraz wszystkie konta które się na nim znajdują, chyba. Edytuj posta lepiej.

Poradnik do texturepacków jest kilka tematów niżej, sam robiłem :D

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Nie da się, bez premki nic nie zdziałasz.

@UP

Dałeś poradnik jak stracić konto MC i Gmail oraz wszystkie konta które się na nim znajdują, chyba. Edytuj posta lepiej.

Poradnik do texturepacków jest kilka tematów niżej, sam robiłem :D

Powiem wam tak problem rozwiązany dla niekapiących

Link :http://www.youtube.com/watch?v=iGz26Iu4PVg

Dziękuję za zaangażowanie ! :D

Opublikowano

Powiem wam tak problem rozwiązany dla niekapiących

Link :http://www.youtube.com/watch?v=iGz26Iu4PVg

Dziękuję za zaangażowanie ! :D

Teraz zedytuj pierwszego posta i dopisz ze problem rozwiazany i daj link filmiku bez ":" przed http :P

282f7e1.jpg

Opublikowano

Bez premki się nie da, bo to na stronie MineCraft.net wgrywa się skina ;)

Ale przynajmniej widok na singlu jest inny i na multi tylko że na multi nikt nie widzi że masz taki skin :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...