Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jak to jest możliwe.Ktoś mi okradł konto nie znam do niego hasła i zmienił tez hasło na e mail. Więc mam pytanie jak on to zrobił i czy mogę odzyskać konto w jakiś sposób. Bo szkoda mi trochę mojego konta bo trochę w ta postać grałem i była całkiem nie zła.Proszę o pomoc!

Pomogłem Daj +

Gram Tez na PL'u

Serwer:Syriusz

Poziom:65

Postac:Ninja

Profesja:Dagger

Opublikowano

Jak zobacz swoją skrzynkę i sprawdź czy nic nie przyszło z metin2.

JEŚLI CI POMOGŁEM WEJDŹ TUTAJ

http://www.pajacyk.pl/ I KLIKNIJ W BRZUCH PAJACYKA, W TEN SPOSÓB NAKARMISZ GŁODNE DZIECI... A JEŚLI TO ZA MAŁO TO MOŻESZ MI DAĆ + I 5 NA KANALE... ALE PAMIĘTAJ GŁODNE DZIECI SĄ WAŻNIEJSZE NIŻ + I 5...

Konto YouTube: http://www.youtube.com/user/TheMrBoomGood

Człowiek rodzi się mądry, dopiero potem idzie do szkoły...

Opublikowano

Pewnie ściągałeś jakieś key'e,wirusy albo hacki..

Jak skradł Ci e-maila to pisze do supportu i idz na policję z rodzicem .

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Pamiętajcie że nie ma nic bez przyczyny :) dużo już takich tematów było :)

Stronki różnego rodzaju wyłudzające id i hasło i tak jak wspomniał UP :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Zgodzę się z x070x napisz do supportu i idz na policje z rodzicami.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Slaby antywirus/strony '' fri jangi '' itp. Jezeli zmienili ci haslo do e-maila to jedyna szansa to przypomnienie haslo i odpowiedz na pytanie ktore dawales przy zakladaniu poczty. Powiedz moze co pobierales i z jakich stron'?

Opublikowano

Ja z gory poleca '' Kaspersky '' lub '' Norton '' : ) Zabierasz sie chlopie za gre a nie pomyslales o podstawowych rzeczach. Pamietaj najpierw zabezpieczenie pozniej gra ^^... I ta rada ci sie kiedys w zyciu przyda '' pierw prezerwatywa pozniej w kakao '' xD

Opublikowano

Ja z gory poleca '' Kaspersky '' lub '' Norton '' : ) Zabierasz sie chlopie za gre a nie pomyslales o podstawowych rzeczach. Pamietaj najpierw zabezpieczenie pozniej gra ^^... I ta rada ci sie kiedys w zyciu przyda '' pierw prezerwatywa pozniej w kakao '' xD

Stanowczo odradzam Tych dwóch wyżej wymienionych :)

Polecam Ci nod32 :)

Mam takowego który sam aktualizuje klucze jeśli coś to PW :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Stanowczo odradzam Tych dwóch wyżej wymienionych :)

Polecam Ci nod32 :)

Mam takowego który sam aktualizuje klucze jeśli coś to PW :)

Dlaczego odradzasz? Ja mam kaspersky-ego i dziala bardzo pieknie. W razie dostanie sie na system '' wirusa '' automatycznie wszystko robi. Nie raz mialem sytuacje gdzie wyskakuje komunikat '' znaleziono wirusa kon trojanski '' nagle komputer sie restartuje sam i wlacza za 5 minut oczyszczego ze szkodliwego oprogramowania. Blokuje bardzo duzo rzeczy i bardzo slusznie i poprostu jest zajebisty Kasperek :*

Opublikowano

Ale napiszę do supportu i napiszą że nie odpowiadają za to. A z tata lub mama nie pójdę bo powiedzą ze nie będą szli o jakaś głupia grę.A odpowiedzi na pytanie nie pamiętam bo zakładałem 2 lata temu pocztę :/ . A ściągałem Fish bota z YouTube ale był taki sam ja z tąd może to był mój błąd. A mialem 55 lvl mental eq wszystko +9 zelak smocza fms 5 katna srebrna ebo buty 1k pznaszyjnik 1,5 k pz 66kk i skile silne m6 duchowe m5 walniecie m5. Ale zaczynam się szkolić żebym sam okradał konta murze się zemścić!

Pomogłem Daj +

Gram Tez na PL'u

Serwer:Syriusz

Poziom:65

Postac:Ninja

Profesja:Dagger

Opublikowano

Ale napiszę do supportu i napiszą że nie odpowiadają za to. A z tata lub mama nie pójdę bo powiedzą ze nie będą szli o jakaś głupia grę.A odpowiedzi na pytanie nie pamiętam bo zakładałem 2 lata temu pocztę :/ . A ściągałem Fish bota z YouTube ale był taki sam ja z tąd może to był mój błąd. A mialem 55 lvl mental eq wszystko +9 zelak smocza fms 5 katna srebrna ebo buty 1k pznaszyjnik 1,5 k pz 66kk i skile silne m6 duchowe m5 walniecie m5. Ale zaczynam się szkolić żebym sam okradał konta murze się zemścić!

Murzisz Murzisz tylko spojrz teraz na siebie jak sie czujesz jak ktos cie okradl? Milo ci? Cieszysz sie? Nie rob drugiemu co tobie nie mile.. Bo straciles konto przez swoj blad a zemsta na niewinnym graczu naprawde nie wiele da na dodatek zapewne nie podolasz.

Opublikowano

Polecam Kaspersky 2011 sam mam :)

Co do tematu musiałeś mieć keya na 85% lub wchodziłes i moze 1 raz na strony typu www.darmowe-yang.pl ....

Zbieram -

By Kazik33333

Opublikowano

Ja pierdole... Kto jest taki pojebany żeby hacki z yt ściągać ?!

Jebać te antywiry, jak jest pojebany to mu 15 antywirów nie pomoże...

Nie wiem dlaczego takie tematy nie są zamykane... Ojebali Cię ? Masz problem !

Ja antywira nie mam od roku, w metina gram dwa i jakoś okradli mnie tylko raz, ale i tak okradł jakiś dzieciak, którego postraszyłem banem i oddał eq z nawiązką...

Chcesz jank haka rzepy sobje kópjic eku ? Saplasam na pe wu

52287137559562145640.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...