Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Potworki Konie I Inne W Grze Minecraft :P

michu960

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was prośbę mógłby mi ktoś wysłać pliczek minecraft.jar z tym modem lecz pod wersję1.2_2.

Dam limit +(lub - jak ktoś woli).

Próbowałem to zaaplikować lecz nie dałem rady. ;(

Opublikowano

Spoko :P

Istnieje około 20 aniołów... 10 śpi na swojej chmurce... 9 radośnie się bawi... A jeden właśnie to czyta ;*

Jeżeli pomogłem proszę o "+'

Opublikowano

@@ref

wyczytałem że jest kompatybilne z najnowszym minecraftem .!

iYxei.png

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@@ref

wyczytałem że jest kompatybilne z najnowszym minecraftem .!

iYxei.png

wolverine_facepalm.gif

This mod is not yet compatible with version 1.3_01 of minecraft. Please be patient. I will update as soon as possible!

Ten mod nie jest jeszcze zgodny z 1.3_01 wersją minecraft. Proszę o cierpliwość. Będę aktualizował jak najszybciej!

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

@up

właśnie tak patrze sorry źle przeczytałem mój błąd :/

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@ref

Mam pewien problem ... a mianowicie gdy założe siodło na konia te nie moge na niego wsiąść po nacisinięciu PPM nic się nie dzieje ://

Prosze o szybką odpowieć , dam +

Opublikowano

jak to czytałem to miałem niezłą zabawę. Google Translator ROX! Jednak nie zniechęciło mnie to do pobrania moda :)

F7FwxF8.png

Opublikowano

Witajcie.Bardzo fajny mod, na początku Pegasus :).Ale mam prośbę żeby ktoś załatwił Czystą wersję tego moda.tzn. bez budowniczych którzy budują gdzie i co popadnie.Szukałem w google i jeszcze trochę powalczę.Jeżeli ktoś ma link to niech wrzuci.Proszę!

EDIT:Chyba wiem jak zrobić czystego moda.

http://www.youtube.com/watch?v=f9xkjkvZ314 <--Tu kolo pokazuje dokładnie jak to zrobić.Jednak mi się nie udało (przez godzinę :/) zrobić pliku minecraft.jar z tymi potworkami.Gdyby komuś się udało i zarzuciłby ten cudowny plik byłbym wdzięczny (i inni pewnie też! ;) )

EDIT2:

Usunąłem przez rar-a w minecraft.jar pliki takie jak:Tekstury z nazwą typu "BrickBuilder","Human...", itp.Przy włączaniu gry zrobił się czarny ekran.

Potem usunąłem takie pliki jak "modHumans" i jeszcze jeden z podejrzaną nazwą ale nie pamiętam jaką.

I wiecie co? Chyba działa B) .Chyba ich wreszcie niema!

Widziałem przy tym:Lwa,ptaki,króliki,konia,zombie,kościotrupy,pająki

Nie widziałem:Reszty oraz budowniczych i tych co leją się po nocy.

Opublikowano

Zrobiłem wszystko ale nie moge znaleźć innych mobkow niż tych podstawowych ;DD

... zagrał bym na mp z nimi... :D przydały by się na moim serwie ^^

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

jak masz SinglePlayerCommands to wpisujesz

spawn list

szukasz id konia albo

spawn X

x = nazwa tego co chcesz ze spawnić

albo

spawn y

y = id , które jak mówiłem musisz wcześniej znaleźć

940messi.png
Opublikowano

mam problem z tym modem jak otwieram konsole literką t na górze jest taki błąd Error:No waypoints exist for this worls/server moja wersja beta 1.1 02

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ten twój debilny mod zniszczył mi save'a!!!!!!!!!!!!!!!! jak wczytałem to postać biegła w miejscu pod wodą i traciła życie...zgineła!!!!! odrodziłem sie w na jakimś zadupiu i pisało że łóżko zniszczone a spałem w nim ostatnio!!! daje minusa bo to był mój najlepszy save

P.S mam wersje Beta 1.5_01

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odkop w chuj

Patrz czasem na date ostatniego postu raport :P

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...