Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Server "Jeeps Battles"

mati11_30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem z wami podzielić się serverem Jeeps Battles. W każdą sobotę jest event, gracze nie strzelają się normalnie tylko wsiadają do trzyosobowego jeepa, zajmują wszystkie miejsca i jeżdżą po całej mapie, szukając wrogów w drugim jeepie, chcąc ich zabić. Wolno używać Blasting Strike i wszystkie inne moce, beczki bazooki. Takie eventy są o 13:00, ale niestety nie naszego czasu. Nie wiem jaki to kraj więc najlepiej wejść tam o 12:00, jak się nie uda to o 14:00 :P

Pamiętajcie, jutro nastąpi taki Event!

Tu możecie bookmarkować owy server:

http://www.battlefieldheroes.com/en/bookmark/server:40d82341-42bc-4001-96a9-4e824d9775c3

Hasło: kittens123

A tu oryginalne informacje:

http://www.evga.com/forums/tm.aspx?m=82993

Liczę na minusiki :)

A tu jeszcze filmik, jak gracze walczą :)

JEŚLI POMOGŁEM - DAJ MINUSA!

Opublikowano

Avadone, kup jakiegoś pistolecika i jedź. To nie trudne, nie wiesz co mozna zdziałać tak marną postacią xD

Najczęściej commandosi prowadzą, soldierzy siedzą z przodu a z tyłu gunnerzy.

DAJCIE MINUSA! ;P

Opublikowano

Niezła jazda musi być na takim serwerze

Musze jutro spróbować :)

Jeśli pomogłem daj "+"

System of a Down

Opublikowano

Wygląda super, jutro wejdę.

Dzięki za info, minusik dla ciebie. ;)

Pomogłem ci?

To ty pomóż mi i daj mi piątkę, albo małego +

Opublikowano

ja jutro chyba nie wbije bo jadę na giełdę komputerową po (coś tam) :D więc jeżeli się uda to niech ktoś tu napisze o której godzinie POLSKIEGO czasu odbyła się owa zabawa ;)

@down

więc dla tych POLAKÓW którzy wbiją o 12, 13 czy 14 niech napiszą w której z tych godzin CZASU POLSKIEGO zabawa się odbyła...

Opublikowano

Jest napisane:

Nie wiem jaki to kraj więc najlepiej wejść tam o 12:00, jak się nie uda to o 14:00.

Pomogłem ci?

To ty pomóż mi i daj mi piątkę, albo małego +

Opublikowano

ładne ładne i przydatne :P , zagram za tydzień bo dziś nie mam dostępu do gry ale do neta mam :P

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

W sobotę było bardzo fajnie! Byłem nationalem soldierem i siedziałem z tyłu w jeepie. Gdy się mijaliśmy z wrogiem użyłem CapsLock (u mnie balsting strike) i wpadli do wody, wygraliśmy, ale fajna zabawa, polecam!

Opublikowano

bosche dzięki ze powiedziałeś ze jutro w o 14 ;P bo pewnie bym nie wszedł a jak już wiem to na pewno wejdę, a ile może być tam ludzi?

relich-1.png
Opublikowano

zazwyczaj jest 3vs3, ale jak będzie więcej to się na pewno gracze ucieszą, będziesz pewnie w drugim jeepie i bedą 2 jeepy na 2

Opublikowano

Dzisiaj chyba nie było "wojny jeppów" Próbowałem co godzine od 12 i nic :angry: :(

Jeśli pomogłem daj "+"

System of a Down

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...