Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Transfer W Neo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę, pomóżcie mi :(. Od 2 dni mam transfer jak coś pobieram po 20kb/s. Mam neo 2mb. Są to tylko wyznaczone pliki. Otóż, pobieram teraz grę w 11 partach. I na 11 partów normalny transfer miałem tylko na 9. 2 party mialem, że tak powiem ZRYTE. Proszę o pomoc. Może to jakiś program zakłucający prace? Proszę o szybką odpowiedź, byłbym wdzięczny.

Opublikowano

i czemu się tak dziwisz ? twoje łącze ledwo osiąga transfery 256 Kb/s jak masz 200 Kb/s to jest dobrze ( tyle to max dla 2 Mb łącza ) pobierając 11 plików po 20 kb/s nie dziw się że tak wolno je ściąga

moze masz jakieś ograniczenia , np skończył ci się limit Mb i spowolniło ci łącze do czasu następnego okresu rozliczeniowego ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ehh... ale jest początek stycznia :/ . Dużo nie ściągałem, więc nie wiem ocb. Przed chwilą ściągałem z innej strony part, to transfer szalał mi od 90-150 kb/s, ale to i tak za mało przy łączu 2mb :/.

Opublikowano

Albo neostrada daje dupy albo serwer na którym jest plik daje dupy. Zadzwoń na infolinię tpsa i zapytaj wtf.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proponuje autorowi tematu poczytać trochę o necie itp . Powiem tak jeśli sciągasz np z strony pep.pl to tam np sciąga tą samą partycię co ty to jam możesz mieć np masz neta 2mb/s to z jakiej pami możesz miec sciągania 200mb/s pomyś logicznie jak transfer ci spada pobierania to znakiem tego że go ktoś też pobiera masz tu stronkę i zobacz jaki będziesz miał transfer plików do pobierania ..

Transfer pobierania plików tam sobie wybiesz jakie pliki chcesz

Tu masz sprawdz sobie pinga itp zobaczysz jak będziesz miał a jak ci zle pobiera to sobie zadzwoń na zadzwoń 801 505 505 i ci sprawdzą czy masz dobrze czy zle ... Mam neostradę i wiem co mają itp . Transfer plików masz zawsze ten sam nigdy się nie zmienia ani nie zwiększa no chyba że jest noc to możesz mieć większy xD

Tu masz stonkę Neostrady

Liczę na +