Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Mazurskimt2

lukaso100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Około trzech tygodni temu wpadłem z dwoma kolegami na pomysł zrobienia serwera prywatnego. Nie takiego serwera jak są teraz, że jeden dzień 80 lvl, hwangi, epiki i inne rzeczy. Szczegóły poniżej:

- Bardzo dobre zabezpieczenie przed włamaniami, kamer modem i dmg.

- Exp będzie 3-4 razy większy niż na pl

- Drop yangów to będzie około 2k z psa

- Żadnych 6/7 bonów

- Żadnych hwangów , epickich broni i innych bajerów po prostu stary metin!

- 6 channelów dzięki czemu będzie łatwiej znaleźć sobie spota!

- Eventy co 2-3 dni w których będzie można wygrać wiele ciekawych rzeczy!

- Ogarnięty team

- Dodane nowe misje , biolog bierze rzeczy 1 godzinę i daje bardzo dobre rzeczy ( zbroje +8, bronie na 65 +8 itp)

- Misje na poziom konia robi się co 3 godziny ( medal konny u handlarki)

- Specjalna bryła którą można kupić/sprzedać u handlarki za 500kk, dzięki czemu handel będzie łatwiejszy

- Dodany nowy boss smok-jego ubicie będzie bardzo trudną rzeczą. Dropić z niego będą bronie na 75 i stalki

- Drop kamieni duchowych, zwojów egzorcyzmu i rad pustelnika z metinów. Ku u trenerów

- Bodzi w sklepie nie będzie, ale dostaje się je za misje i jest łatwo je dropnąć.

- Potrzebne ulepszacze, ale wydropienie ich nie będzie sprawiało większego kłopotu.

- Bronie na 30 lvl będą u handlarzy

- IS będzie posiadał podstawowe rzeczy jak pierścien expa, rękawica złodzieja itp. Ceny nie będą wysokie!

I wiele, wiele innych. Datę otwarcia podam 3 dni przed startem serwera!

Pozdrawiam!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

Czemu chuj**** ? Może wytłumaczysz ? Ty nawet nie umiesz stawiać Dedyków, a jeśli umiesz (w co wątpie) to postaw swój i zobaczymy jaki twój będzie...

Jak dla mnie serw się zapowiada ciekawie, więc jak będzie napewno na niego wejde i zobacze.

Opublikowano

@up

kolejny najmądrzejszy na świecie user mpc forum... już tłumacze:

1. serwer w 3,99/4 jest jak PL

2. znajac polskie realia w IS bedzie wszystko czyli gracz ktory gra dla przyjemnosci nic nie osiagnie

3. przy dropie 2 k z psa dodanie/ zmiana bonusu bedzie osztowac 1kk

4. bronie na 30 pewnie beda +0 i zapewne system ulepszania bedzie taki ze zanim zrobimy na +9 bedziemi mieli 99 lvl

5. kamieni, rad, egzo nie ma u handlarzy? na privie to jest po prostu śmieszne

6.bez hwangow da sie obejść ale bez broni epickich ani rusz bo co ta za przyjemnosc latac w bojowym +9 z tymi marnymi 10-12% na ludzi

7. pomysl ze smokiem jest do dupy - rzuci sie 412764174612784 graczy na smoka loota bedzie 0 a zanim ktos go normalnie ubije znajdzie sie ktos kto zacznie ksuc i zjebie nasz wysilek

8. no i ulepszacze =.= rozumiem od 60 lvl + ale znowu cały rynek bedzie usiany jakimiś bzdetnymi ulepszaczmi na 45 lvl

a co do mojego dedyka to nie mam zamiaru postawic swojego bo nie kminie calego tego mySQL itd, wiec moze ty postawisz swój i zobaczymy co z tego wyjdzie...?

ae1d1005fe.png

Opublikowano

napisales KOLEJNY 4fun ile polskich DEDYKÓW widziałeś 4fun? (całkiem 4fun) ja żadnego, a polskich hardów hmmm... przejrzyj sobie spis polskich dedyków i policz ile jest : D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Kolejny hard server ,na którym zagra GARSTKA ludzi ... i tyle

Mozecie stawiać ,ale bedzie to server normalny - podobny do wszystkich , zapowiadam - 50 graczy max online ;*

pozdrawiam- kolejny nudny dedyk ,ale cóz ...pomyslcie nad czymś ciekawszym ;]

pedo-dog.gif

Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie myślę,że zagram ;P

80384400986636967106.png

Shinsoo

Nick: Sexior

Ninja Dagger,Sura WP

Gildia:PsychoRiders

weryyyjpg.png

sygnapitux.png

Opublikowano

Mhm takie hardy, że jeden dzień 80 lvl, 0 ulepszaczy. To nazywasz hardami?

Wbijaj na Hybrid i zobaczymy jaki wbiszesz. Czy bedzie to chociarz 25 w 1 dzien. Jest duzo polkich dedykow i prwaie same hard ze zanim cos osiagniesz to sie zesrasz.!

Opublikowano

Co tam ma być w tym serwie fajnego, że dodasz smoka i nie będzie hwangow i epickich broni i , że edytujesz biologa to prawie jak czyste pliki ;]

matjes4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...