Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bladesgame[Pl][Dedyk]

Pegas©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie nudny serwer exp, i nic wiecej 0 własnego wkładu np: jakis resp metków na pustyni kilka bossow nowy drop z mobów czy co kolwiek a tu lipa ale to tylko moje zdanie.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer może fajny ale nie zagram + za reklamę.

Serwer : EliteMT2

Klasa : Ninja

Profesja : Dagger

Poziom : 92lvl

Kraj : Jinno

Jesteś Żal ?

DAJ +

Jesteś Kox ?

DAJ - !!!

Opublikowano

Serwer kapletne dno !! GM-owie to dzieci ! GM mnie sie pytal czy znam komede na lv ... nie polecam

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Nie ma jak zrobić nowy temat nie ? W poprzednim było więcej krytyki jak tego serwera.. Odrazu mówie GA kompletne n3o. Miał usunąć bugi, to zrobił ich jeszcze więcej niż było... Ludzie nabijali kase na yang bugu, to zamiast wyczyścić linijki z yang... to 3 razy usuwał all konta. To ma być ten ogarnięty team ? Bony kosmiczne... Bugi jak były tak są. Serdecznie zapraszam, jeżeli ktoś lubi syf i ubóstwo, jakie prezentuje ten serwer..

tumblrlcyruok12p1qcc5cx.jpg
Opublikowano

Team gm to jakieś pierdolone dzieci widziałem ostatnio jak gm dawał bana kolesiowi za to że ubił bossa a gm że to 1HK dmg itp wgl Ha jakieś pierdolnięte w głowę dziecko... omg to gówno nie serwer..

Opublikowano

mialem pro eq bylem najlepszy w pvp na servie wchodze na server gram sobie i nagle patrze zamiast szpona +9 nimfa +0 zamiast stali +9 zbrojka na 9 +9 i zamiast all eq to eq na 1 lvl -,-

Opublikowano
OGLOSZENIE

biorac pod uwage w jaki sposob serwer byl zarzadzany przez ostatnie dni i nasze niezadowolenie z tego powodu serwer zostanie postawiony od poczatku, nowa domena, nowi ludzie, nowy admin,

WTF?! Co to ma byc? Nie lepiej od razu zakladac serwer z glowa a nie pozniej robic takie numery? Ciekawe czy byl u was IS i ile osob stracilo kase czy itemy...

Odradzala bym zakladanie serwera po raz kolejny bo watpie by ktos jesczze chcial pograc...

Opublikowano

Jako,że stary twórca generatora reklam Vazixable zmienił treść tekstu w nim i prezentacje zrobione w generatorze od niego wyglądają tak..

Będą one wywalane do kosza. Autorów prosimy o ponowne tworzenie prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/278024-prezentacje-serwerow-hamachipilne/

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...