Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Straszne lagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W godzinach 8-23 zazwyczaj jak wlaczam metka w miejscu gdzie powinno byc NORM lub BUSY mam ... wpisuje pasy i blad podczas laczenia z serverem. Jesli juz sie zaloguje zaczyna sie od 5 sekundowych lagow takich jak na CsYt2 pozniej sa coraz dluzsze do minuty i w koncu kick i znow sie nie moge zalogowac. Gram na czystym metku zero hackow. Chodzi o Metin2 PL... Prosze o pomoc :(

Opublikowano

@2x up

Napisalem ze to PL, a neta mam 2mb/s, moj kumpel ma 512kb/s i mu dziala normalnie...

Opublikowano

Tez tak mialem . Wcisnij ctrl alt delete i znajdz metin2client.bin kliknij na niego prawym i wez priorytet na wysoki.Mam nadzieje ze pomoze.W moim przypadku pomoglo.

Zbieram +

Opublikowano

@2x up

robie tak prawie zawsze jak gram, mi nie dziala :(

@up

nie mam zadnych obejsc, czysty storrentowany pl

Opublikowano

Racja Maciu możesz takżę to zrobić lecz sprawdz czy masz jakieś wirusy,niektore moga tak zmulić kompa i gry komputerowe że uhu ;d

jak nie zadziala to spróbój reinstalować metina pzdr.

Opublikowano

W godzinach porannych i wieczornych duzo osób daje na SH,MH,Modach ITP wiec mogą byc lagi... Jak taki rozpędzony cziter wrąbie sie w miesto to lag moze byc ;D

bez reflików

Opublikowano

Metka reinstalowalem z 5 razy i nic. Zaraz reinstaluje windowsa wiec na pewno wirusow nie bedzie. A gg, skype mam wylaczone... Dam edita jak reinstaluje windowsa. :)

Opublikowano

Metka reinstalowalem z 5 razy i dalej to samo. GG i Skype mam wylaczone. Zaraz reinstaluje Windowsa wtedy na pewno nie bedzie wirusow, jbc dam edita.

@edit sry za double :( oswiezylem strone i nie bylo mojego posta to napisalem jeszcze raz ;/

Opublikowano

Musialem miec jakis szajs na kompie bo zrobilem reinstalla i tera wszystko git ale zobacze jutro w dzien :) Poki co macie po + ;d

@Orginal

sryy dalem + xD zara Cie zminusuje ; p

Opublikowano

Aragok moze to cos u multimedi robia tez mam neta z mutlimedi i u mnie ostatnio cos tam robili to przez pare dni neta mi strasznie mulilo i w metku lagi mialem.Tzn u mnie w calym miescie tak bylo moze teraz u Ciebie w miescie cos robia ? Popytaj znajomych co maja neta z multimedi czy im neta zamula.

Opublikowano

@up

Wlasnie u mnie all kumple maja z multimedii i u nich smiga. Jeden ma predkosc 128kb/s i dzis sprawdzalem tez dziala.

@edit

W dzien i tak mam lagi :( co prawda teraz nie od 8 tylko od 12 ale sa :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...