Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows Vista Home Premium

virus.exe

System  

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze Windows Vista czy Windows XP ?

• Windows Vista Home Premium
      10
    • Windows Vista Buisnes
      1
    • Windows XP Home Edition
      23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam pytanie czy na systemie podanym w temacie jest zainstalowany Net Framework 3.5 ?

Bo jak go chce pobrać to pisze mi ERROR:

Nie można pobrać pliku gdyż został on zainstalowany razem z systemem.

Czyli vista ma NF3.5 ?

Proszę o odpowiedź.

3 pierwszym konkretnym odpowiedzią dam 5*

nniewiemm.png

Tylko bez tego .gif

m4mz3z4%20.gif

Opublikowano

Ja mam Windows Vista Home Premium i jakoś wszystkie hacki mi chodzą, więc raczej mam NF 3.5

Poza tym jeśli wyskoczył ci error z informacją, że został już zainstalowany to z tego wynika, że raczej tak jest

Opublikowano

tez mam viste, znajdz takie cos jak ALLPDATER, jest na kompie, u mnie sie wlancza sam co jakis czas, i mi aktualizuje wszystko, lub nie, zalezy czy jest co aktualizowac,

u mnie tez dzialaja wszystkie hacki, i nie mam problemu,

Opublikowano

na viscie na pocytku nie ma ja mam vista home premium i teraz niedawno zaintalowalem nf 3.5 i hacki dzialalo

offtop moze ktos powiedziec jak moge yrobic zeby zamiast y to z 5gwiaydek daje y gorz thx

Opublikowano
na viscie na pocytku nie ma ja mam vista home premium i teraz niedawno zaintalowalem nf 3.5 i hacki dzialalo

offtop moze ktos powiedziec jak moge yrobic zeby zamiast y to z 5gwiaydek daje y gorz thx

shift + alt pomoze

Niemoge sie odczekać aż odbanują mi konto baniak1062 będzie to we wtorek 19.02.2009
Opublikowano

jeżeli marz orginalnego windowsa to napewno masz włonczone automatyczne aktualizacje i take żeczy sie automatycznie jako aktualizacja pobiera i jeszcze jedno z tego co wiem to vista ma na starcie netfromework 3.0 wbudowane jak pomogłem to zapadaj 5 i jerzcze jedno xp nice system ale jurz troche przestarzały

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...