Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostalem bana na metin2 pl postac lvl 62 czy jest jakis sposob zeby mi go odbanowali ? jak jest to prosze powiedziec jaki poleca + i 5

Opublikowano

raczej nie masz szans,

na odbanowanie konta

zapewne dostales na 20lat za hacki

trzeba jednym slowem nie ryzykowaC !!!

pzdr xD

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Hmm mnie kiedyś jak zbanowali to po prostu przyznałem się do winy napisalem ze bylem mlody glupi i szalony i jeszcze kilka tam dupereli i odbanowali ;)

@edit

Kiedys chodzilo mi 2ata temu.. ale nic kłocic sie nie bd

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Hmm mnie kiedyś jak zbanowali to po prostu przyznałem się do winy napisalem ze bylem mlody glupi i szalony i jeszcze kilka tam dupereli i odbanowali

Haha odbanowali cie może jeszcze frytki do tego

Zdjęcie +18 :P

Opublikowano

Teraz jak mają hs to już cie nie odbanują

Uprzejmie informuję, że w dniu dzisiejszym programiści dokonali weryfikacji logów systemowych pochodzących z HackShield i dzięki nim nałożyli setki blokad kont za używanie niedozwolonego oprogramowania.

Blokada jest w 100% słuszna i bezdyskusyjna. Odwołania kierowane do Team Metin2.pl w sprawie tych blokad będą zamykane z informacją kierującą do tego tematu.

Jako ostrzeżenie, blokada ma charakter krótkoterminowy. Przy kolejnej kontroli logów, powiązane ze sobą konta otrzymają stałe blokady.

Board.metin2.pl

Opublikowano
Moze powiec nam tak za Co dostałeś ? Bana ?? Bo dostałeś Bana i to wszystko powiec nam za co To moze Ci Pomozemy Zawsze na Konto emaila ci przychodzi za co ban ; ]

Ślepy ? pisał że za waithacka w innym poście , widze że czytanie ze zrozumieniem sie kłania ^^

Zdjęcie +18 :P

Opublikowano

uzywalem ale na innej postaci co ma 26 a na tym 62 nie wiec jest taka mozliwosc ze usuna tylko postac ta na 26 ? a oddadza czy cos 62 ?

Opublikowano

uzywalem ale na innej postaci co ma 26 a na tym 62 nie wiec jest taka mozliwosc ze usuna tylko postac ta na 26 ? a oddadza czy cos 62 ?

Nie . Hacki = Ban konta + powiązane (na tym samym mailu)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Jak dostałeś za Hacki do nie ma szans na odbanowanie.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...