Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Szybkie Ściąganie Z Hotfile, Rapidshare Itp

Kunnorinno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieema pewnie wielu z was ma problem z ściąganiem z rapida hotfile fileserve itp. Tak więc. Ściągamy 1 plik np jakąś grę. A tych partów jest np 10. To co robimy?? Łaatwe. Wyłączamy internet z kalba lub z programu. Włączmy z powrotem i mamy zmienione IP i od nowa możemy ściągać. Pozdroo

Opublikowano

Jak ktoś ma stałe ip to ten twój sposób na nic się zda, można Aol-em czy innymi programami zmieniać.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

A kto o tym nie wie? Po za tym np przy liveboxie guzik ci da wyciągnięcie kabla. Jeśli ktoś ma liveboxa to tutaj ma video poradnik jak zmienić ip w jakieś 20 sekund

A po za tym piszecie, że jak ktoś ma stałe ip to nie da rady. Zgadzam się ale sądzę, że nie sprawdziliście dokładnie bo to, że macie router i w połączeniach sieciowych widnieje adres ip typu 192.168.0.1to jest to wasze IP wewnętrze a po za tym prawie wszyscy mają zewnętrzne IP. IP stałe ma może z 10% użytkowników internetu i głównie są to firmy a nie prywatni konsumenci

A tak po za tym to co ten temat ma wspólnego z metinem bo ja tu nie widzę żadnego związku

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Jesteś tak inteligentny Ze Zapomniałeś o Stałym IP

"Zycie nie bajka nikt nie obiecywał cudów ścisnęło jajka jazz paliłeś z nudów"

Pomoz mi ja Pomogę tobie

DAJ + BEDZE WDZIĘCZNY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...