Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis Idzie Na Dno Tak Jak Evenya

kyniu1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co tworzy się jakiś bunt ? Szantażujesz team ? Chłopie oni to robią z własnej nie przymuszonej woli dla nas, powinieneś to docenić..

...

Opublikowano

Kurde, weź się koleś ogarnij, ja mu proponuję dać Bana do startu Evonis, bo nie przestanie tak spamować...

Naucz się też pisać, ponieważ Nie pisze się Evenya tylko Evenye...

Merkon prosił aby nie pisać że "Evonis to 2 Evenye" , ponieważ tak nie będzie i ich to troszkę upokarza...

Pozdrawiam,

Lancer !

fb.com/myrodj

Opublikowano

A bo dali by info i by spamu nie bylo kompletnie ....

Podają datę, będą mieli jakieś problemy nie zdążą na czas i znów będziecie narzekać..

...

Opublikowano

Podają datę, będą mieli jakieś problemy nie zdążą na czas i znów będziecie narzekać..

To niech powiedza ze ruszy w poniedzialem piatek dzis wieczorem zeby bylo jasno a nie ludzie czekaja nerwy im puszcza i spam leci

wakow9.png
Opublikowano

Hmmm.Jeśli tak pajacujecie to kur..mać zróbcie własny serwer z takimi zabezpieczeniami i w ogóle.To co jest na tym serwie to się zesracie tyle powiem.Jeśli będziecie próbować grać na modzie lub innych typu klientach.To wam nie będzie się np dało wstawać, przenosić do innych map.Skąd wiem?, bo grałem tam..i patrzyłem co i jak.Powiem wam, że ten serw nie ma w ogóle co porównywać do innych...Więc nie pierdoli... już tyle jeśli gówno wiecie.I gównem się żywicie.

sasau.png

Opublikowano

Następny bezsensowny temat napisany przez no-life -,-

Jak nie ma co robić to pograj sobie w Tibie na przykład -m-

Jak client będzie to będzie nie ma co pospieszać, a i tak się nagrasz:>

@MrJaskra

Jaskra ma racje dzień jeszcze długi ;>

Ponad 10godzin to wypuszczenia clienta ;]

Opublikowano

wtedy kiedy będzie to będzie

Chcesz grać na czymś bez zabezpieczeń i ogólnie niedopracowanym na ostatni guzik?

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

To żałosne jest!!!!

Od kilku dni 0 informacji....

Coś widzę, że Merkon robi na w CHUJA jak leci!! -,-

O ile pamiętam to miał być:

- zaje ...serv

- zaje... Team zgrany itd

- wszystko miało być picuś glancuś kurva! mi sie juz nie chce czekać!!

Merkon!!!! Jesteś ŻAŁOSNY!!! ;>

Tyle ode mnie ;>

Opublikowano

Stary, weź mi nie pierdziel, że maniacze, bo na tym forum nie było mnie od dwóch dni, wiem kiedy jestem niedotleniony....

Już widzę te twoje kilka dni... proszę Ciebie, wasze drobne poprawki takie jak itemki u Npc miały trwać 2dni, a ja już naliczyłem 5! ^^

Wpuścili byście mnie tam, zarżnął bym dwie nocki Npc i stronę mielibyście gotową -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...