Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hoolymt2 [Pl] [Hamachi]

RampAge

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wbjiam daje +

Server zajefajny szybki exp w 10 min wbjilem juz 93 nawet mniej pzodro dla ga jest mily i odpsiuje na pw polecam !!!

Ps- moj nick RexPl

reflinki

Opublikowano

Serwer zajebisty tylko ta karta graficzna ;/

Ogolnie GA rzadko wbija (przez karte) ale inni maja duzy ogar banuja za chity

leci +'ik

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Przypominam, że jeżeli przyłapie kogoś na hackach, typu dmghack, 1hitkiller itp. ban z miejsca, żadnej szansy nie daję.

Tak samo nie toleruję wejść na kilka sieci.

Jak ktoś ma zamiar grać da za nickiem (Hoooly), abym wiedział kogo nie wyrzucać jak będzie nie aktywny lub gdy będę czyścił sieci może się okazać, że akurat Cię nie będzie . :>

Opublikowano

Wcześniej był szał bo na Hooly były nowe bronie itp a teraz na prawie każdym serwerze to znajdziesz xP

Opublikowano

Serwer jest już on, tym razem będę się starał jak najczęściej czyścić sieci. :>

Stare konta nie działają, jest tylko stara baza danych.

Opublikowano

Działa reje bez żadnych problemów, jak Ci nie działa to zresetuj hamachi, bo może mrugam a jak dalej Ci nie działa to pisz na gg: 719564, a ja zrobię Ci konto.

Opublikowano

W końcu doczekaliśmy się reaktywacji. Jest to najlepszy server hamachi. Stał ponda miesiąc mieliśmy 170+ graczy on-line. Naprawde warto jest zagrać, zabawa przednia, atmosfera niesamowita, TEAM jest ogarnięty, na pewno pamiętacie te moje eventy, podglądy każdej osoby expiącej;) ehhh te czasy. Mam nadzieje, że teraz będzie jeszcze więcej graczy i server wytrzyma jeszcze dłużej. OCZYWIŚCIE ZAPRASZAM BARDZO SERDECZNIE BO NAPRAWDĘ WARTO. Pozdrawiam [GM]SySy. !!!!!!!

Opublikowano

Najlepszy serwer powrócił gdy tylko znowu będę miał kompa to napewno zagram.

Pozdrawia Reiden jeden z najlepszych na starym Hooly

860331433165800174608.png

Opublikowano

Witam, nie było mnie i serwer miał connection refused. Już wszystko jest naprawione oraz dodałem nowe sieci, jutro będę czyścił sieci z nieaktywnych graczy na hamachi.

Ten kto ma zamiar grać na tym serwerze zrobi sobie w nicku Hoooly! abym wiedział kogo nie usuwać.

Przypominam, że wejście do kilku siecii grozi banem. NAWET GDY KTOŚ BĘDZIE MIAŁ [GRAM] A GO NIE BĘDZIE TO DOSTANIE WYRZUCONY.

Nowie sieci:

hoooly10

hoooly11

hoooly12

hoooly13

hoooly14

hoooly15

ZAPRASZAM!

Opublikowano

Ajj znów off. Ogólnie dobry serwer. Najlepszy do pvp, lecz już drugi raz wchodze , pogram chwile i off.

Opublikowano

Jest już ON, przepraszam was ale mam uszkodzoną kartę graficzną i w każdym momencie komputer może mi się wyłączyć, po prostu nie będę wchodzić na metina lub inne gry to się tak nie stanie, ale czasami mnie wołają albo chce sprawdzić co się dzieje na serwerze to nic się nie działo tak nagle mi się zresetował już po raz drugi, wczoraj było to samo.

Opublikowano

Najlepszy serwer powrócił gdy tylko znowu będę miał kompa to napewno zagram.

Pozdrawia Reiden jeden z najlepszych na starym Hooly

No fakt,to się z tobą zgodzę,żeby nie powiedzieć stara gwardia;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png33870.gif

34416.png23819.png34395.png34152.jpg34139.png33072.png

Opublikowano

[GA]VooFy ma uszkodzoną karte graficzną dlatego też serwer będzie OFF chyba że wejdzie ale w każdej chwili może mu się komputer wyłączyć ; )

cmentarzmt22.jpg

Sygna By Perfect : )

Prosze WSZYSTKICH O Symbolicznego !!! -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...