Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z inventory

reg

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Gdy próbuję użyć niektórych itemów z mojego inventory, pojawią się błąd "Cannot find target" i nic się nie dzieje. Dzieje się to przy itemach typu MP poty, konie, lub kilka innych tego typu. Nie mam pojęcia co z tym zrobić, skutecznie przeszkadza mi to w normalnym graniu :/

Admin Cienia
Opublikowano

Takie coś się dzieje jak chcesz rzucić na kogoś buffa ale nie masz go zaznaczone, jeśli z potami ci się coś takiego dzieje usuń silkroad, przeczyść ccleanerem, i zainstaluj ponownie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Uczeń
Opublikowano

Odkryłem coś nowego, jednocześnie bardzo dziwnego. To na pewno nie przez buffowanie, ponieważ gram bowem full str i nikogo nie buffuję. Ale to może być spowodowane przez bota (używam Agbota). Nie mogłem używać MP potów, ale niekiedy po powrocie do miasta wszystkie MP poty zmieniają się w HP poty. Wygląda to tak, jakby bot kupował MP, a tak naprawdę kupował HP. Trochę to dziwnie brzmi, wiem, ale tak jest to wygląda.

Admin Cienia
Opublikowano

Dużo ludzi miało z tym problemy, na pewno jest to wina tego pliku.

Wrzuć go do AGbot > data > tutaj.

Zapewne to jest powodem, temat zamykam, jeśli nic nie pomogło to PM z linkiem i otworzę.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...