Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gra: Maple Story Europe

Kraina: Kradia

Kanał: English II

Godzina: 12:56 GMT +1

Miejsce: Ant Tunnels I

Wiszę sobie na drabince, a każdy potworek, który się odtworzy zaraz potem ginie. Czy ktoś z was pamięta dEM Hack? Wydaje mi się, że ktoś coś wykombinował na ten wzór. Problem w tym, że jak te potworki obrywają to nie widać, że dostały cios ale i tak giną. Na mapie było kilka osób w czym jedna na drabinie, która w cale się nie ruszała.

Co o tym myślicie?

----------

The300

Opublikowano

Koles moze ma dem czy tam demi + No delay bo sam uzywam zobaczylem ze jak ty uzywasz nikt nie widzi jak atakujesz

nawet nie widzi nikt ze czarujesz ^^

prosiakjaimamafk7.jpg

beztytuufa9.jpg

Opublikowano

dEM to imo nie będzie, pewnie ktoś po prostu umiejętnie użył WzRepackera. No chyba, że ktoś ma swój własny skrypt.

Opublikowano

Hmm, ktoś pomoże mi to rozgryźć? Dostałem zmieniony Effect.wz i działa mi zabijanie wszystkich potworków na mapie przez 10 minut, a potem mnie wywala. Gość, który mi dał podmieniony plik, zabija potworki bez problemu od kilku godzin.

----------

The300

Opublikowano

Wrzuć ten effect.wz tutaj albo daj mi na pw. Zobacze o co chodzi :P.

@edit

Ziom wysłałem do ciebie pw żebyś mi przesłał tego effect.wz a ty co? Nic. Czekam do 18 a później stwierdzam że to fake tylko po to aby nabić sobie posty.

368216.png

Opublikowano
Hmm, ktoś pomoże mi to rozgryźć? Dostałem zmieniony Effect.wz i działa mi zabijanie wszystkich potworków na mapie przez 10 minut, a potem mnie wywala. Gość, który mi dał podmieniony plik, zabija potworki bez problemu od kilku godzin.

----------

The300

niom co racja to racja ;) mógł byś to upnąć , żeby każdy mógł spróbować o ile owego "Effect.wz" posiadasz ;)

Opublikowano

Dem zostalo ostanio zapdejtowane przez usera na tym forum ale czy to prawda to nie jestem na 100% pewien ...(niepowiem kto:P )

prosiakjaimamafk7.jpg

beztytuufa9.jpg

Opublikowano
Ciekaw jestem co w pliku Effect.wz moze wpłynąc na zabijanie mobów z całej mapy ;O

może mu się coś pomyliło :P ... bo faktycznie co Effect.wz może zdziałać o.O

Opublikowano
Ludzie, ale dEM od 2 lat jest wyeliminowane przez Game Guard'a!

----------

The300

co ma Game Guard do haków? ...

dEM/dEMI = CSEAX Vac

CSEAX / SSEAX = Patched (czyli odrazu GM Police wyskakuje)

a co do PG Hacka

PG Hack + MyGod - Działa

MyGod = Patched

btw. Infinite/No Delay Summon powinien działać :P.

Opublikowano

Dostałem autoban'a. Jeśli jest jakiś desperat, który za wszelką cenę chce mieć podmieniony Effect.wz - prywatna wiadomość.

co ma Game Guard do haków? ...

dEM/dEMI = CSEAX Vac

CSEAX / SSEAX = Patched (czyli odrazu GM Police wyskakuje)

a co do PG Hacka

PG Hack + MyGod - Działa

MyGod = Patched

btw. Infinite/No Delay Summon powinien działać :P.

Miałem na myśli, że przestało działać, czy jak tam wolisz - jest Patched.

----------

The300

Opublikowano
Dostałem autoban'a. Jeśli jest jakiś desperat, który za wszelką cenę chce mieć podmieniony Effect.wz - prywatna wiadomość.

Miałem na myśli, że przestało działać, czy jak tam wolisz - jest Patched.

----------

The300

Patched - Auto-Banuje albo GM Police po chwili (albo nie można znaleźć wogóle tego haku w Memory View)

Opublikowano

ale nawet jeżeli by nie banował .. to o co z tym chodzi ?

co wgrywam sobie to Effect.wz

idę na jakąś mapkę i stoję se np na drabince a mobki z mapki giną i leci mi exp ? o.O ?

bo nie zrozumiałem troszkę ....

Opublikowano

Tak. Gość mi dał niby zmieniony Effect.wz, ale mnie wyrzuca co chwilkę. Coś mi się wydaję, że jeszcze trzeba coś zrobić w Mob.wz.. :/

----------

The300

Opublikowano

A mi się coś wydaje że to jest jeden wielki fake a ty chcesz sobie nabić posty, najpierw piszesz że wywala co 10minut a teraz piszesz że wywala Cię co chwilkę. Wrzuć ten plik tutaj bo na moją wiadomość nie odpowiedziałeś.

368216.png

Opublikowano

nie da sie coś takiego zrobić że zabijasz 1 hitem albo same sie zabijają , tym bardziej w Skill.wz / albo w innych (to by było Client-Side)

btw. jest sposób na dcowanie ludzi za pomocą Mob.wz ( ustawiasz moba na latającego i jak go uderzysz to odlatuje a innych DC ) xD

Opublikowano

@Up 2 zgadzam się z tobą .. dopiero co było , że 10 min i dc ^^

potem , że ban

teraz DC co chwilkę

@Down x2

a co ? wgrałeś ? :D

Opublikowano

Hmm, mówiąc 10 minut miałem na myśli - nie byłem w grze więcej niż 10 minut.

Poza tym - tak - moje konto zostało zablokowane, ale nie poddawałem się w rozgryzaniu tego wszystkiego.

A na zakończenie chciałem podkreślić, że "chwila" to ok. 5 minut - tak się przyjęło i tak jest.

A tutaj macie link:

http://rapidshare.com/files/199997611/Effect.wz.html

----------

The300

Opublikowano

Nie działa. Coraz bardziej mi sie zdaje że to fake.

wogole prosze o zamkniecie.

@2x Up

Wgrałem, wgrałem i nic się nie działo >.>

@edit

Big fake.

Close th!s sh!t.

368216.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...