Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot]Warrock Geoning Dinarbot V2.8 - Tylko Dla Windows 7 X64, Windows Vista X64 I Windows Xp X64 - Jedyny Działający Dinarbot!

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

crash po 2minutach najprawdopodobniej wbil admin i wr sam sie wylaczym dzieki GmWarningCrash jesli jest ta opcja w tym bocie

dasdi.jpg

PC

widzew_01.gif

NOTEBOOK

sfdas.png

Opublikowano

Z tego co słyszałem zbanowali kogoś przez dinarbota. Jeżeli ściągnę framework'a(nie pamiętam jak się to nazywa, ale wydaje mi się, że tak) będzie mniejsza szansa na dostanie bana? Czy poprostu nie zbanują? Lub może przez crash, ale przez crasha coś jest wysyłane do nich, i wtedy wiedzą, że masz hacka albo bota?(Pytam, bo nie wiem, czy ustawic sobie dinarbota).

Opublikowano

Framework to garść "komend" które mówią systemowi co ma zrobić jeżeli odpalisz taki program w C++ (dinarbot) łątwiej się nie da wytłumaczyć...

Zrobiłem tutorial jak zablokować raportowanie K2!

Opublikowano

ja mam xp 64bit

poprostu nie naciska mi start i go to gameroom

zabija sie sam i myszka goni ale nie klika start

wszystkie inne twoje boty mi dzialaly

może coś pomożecie

(moge wam przyslac ss ze mam 64 bity)

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

/ar nie zadziała na zombie mode... niestety, na razie tylko posiadacze 64bitowych systemów mogą korzystać

Opublikowano

Przydaloby sie jakby dalo rade zrobic takiego jak byl sirosix ze sie sam piesciami zabijal a nie ze skacze bo gdy sie zabija sam piesciami jest o wiele szybciej. Ale i tak wielkie dzieki leci plus.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...