Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lipa? + Porada

YellowViper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Tak sobie przeglądałem allegro i patrze...!

Zobaczcie sami:

http://allegro.pl/pendrive-256-gb-i1399247296.html

Za 50 zł? o.O

A tu 3 pendrivy po 256GB, który z nich polecacie bo myślę nad zakupem jakiegoś.

http://allegro.pl/pendrive-kingston-datatraveler-310-256gb-nowy-i1401178059.html

http://allegro.pl/hit-najnowszy-kingston-traveler-310-usb-256-gb-i1398883425.html

http://allegro.pl/kingston-dt310-256gb-i1401416969.html

I pytanko. Czy są większe niż 256GB? Np 500GB?

Pzdr

Opublikowano

Większe są pamięci zewnętrzne ( po 500GB, 100BG, zależy ) po cenie ok. 100zł, zależy od pojemności

@edit

Jak zależy ci na pamięci, to nie kupuj tych penów. Zainwestuj w pamięć zewnętrzną. Te pamięci są przydatne, jak na pojemność, to są małe.

@Edit

Osobiście, nie kupował bym...

@edit

640GB za 250 zł... Nie bież tych penów!!!

Wejdz na allegro w Komputery>>> Dyski i naapędy

09071535498836998897.png

Admin Cienia
Opublikowano

Śmierdzi jakimś przekrętem. Jeszcze wyszczególnia że nie przyjmuje zwrotów.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Na wykopie było o tym wspomniane że to bubel - typ kupił chyba 8gb a dostał 4gb, a na dodatek po rozkręceniu pena jego oczom ukazała się karta pamięci jak do tleefonu wlozona w zgrabne opakowanie ;]

Opublikowano

Kubson, nie pisz bzdur. Te peny to jeden big shit. Lepiej pamiec zew.

@up

Raport, nie nie, wqle nie reklamujesz -.- Tylko zeby poczytac trzeba sie zarejestereowac

09071535498836998897.png

Opublikowano

Dzięki Wam za odpowiedź :) Pomyślałem że jakaś okazja bo tak tanio.

A mam jeszcze jedno pytanko.

Jakiej firmy polecacie dyski wewnętrzne?

Bo na gry mam tylko 233GB i mi chyba nie wystarczy...

Opublikowano

No wolałbym 500 GB :D

Jak miałem jeszcze XP to musiałem instalować gry a potem je kasować jak mi się znudziły, bo nie mogłem następnych ładować :D Teraz na 7 wgrywam mniej gier ale jak bym wgrał wszystkie to by wyszło ok 400GB <_<

Opublikowano

Nie udzielam żadnej gwarancji 
nie przyjmuję zwrotów ani negatywów!

Co do zwrotów, to z tego co się orientuję sprzedawca Musi przyjąć każdy towar kupiony w internecie w przypadku odesłania towaru w ciągu 10dni od daty zakupu i w nienaruszonym opakowaniu.

Opublikowano

hehe, pirat z cb.

Chyba nie kupujesz takiej ilosci gier...

Kupuje B)

Mam za wolnego neta żeby ściągać.. Tylko mam z neta Mount&Blade i Mount&Blade Warband :P

@UP

Nie wiedziałem..

Opublikowano

Bynajmniej takie jest prawo konsumenta w sieci. I taki dopisek ma chyba takie same znaczenie prawne jak stwierdzenie w sklepie iż: "Po odejściu od kasy zwrotów nie przyjmujemy". Jako sprzedawca ma zasrany obowiązek trzymać się prawa i przyjmować zwroty zgodnie z ustawami.

@DOWN

O co Ci chodzi? o.O

Opublikowano

Czyli jak mnie np. w balona zrobi i to będzie pen 512 MB a nie 256 GB to mogę odesłać w ciągu 10 dni i musi mi oddać kase. Tak?

@UP B) B) B) B)

@UP2 Wszystkie moje gry z wyjątkiem 2 są kupione :P

Opublikowano

Z tego co Mi wiadomo, to przysługuje Ci prawo do zwrotu towaru w ciągu 10dni bez podania przyczyny pod warunkiem nie naruszenia oryginalnego opakowania.

A jeśli przyśle Ci inny towar, to takiego delikwenta zgłaszasz do Supportu Allegro i może za to stanąć przed sądem za niezgodność towaru z opisem lub jakoś tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...