Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dr.Pepper

Avadone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem z Dr.Pepper. Otóż kupiłem na allegro jeden kod i gdy go wpisuje wyskakuje mi coś takiego

"We are sorry, but the code that you have entered is not valid. Please verify that you have entered the code correctly"

Tłumaczenie na J.Polski

"Przykro nam, ale kod jest nieprawidłowy. Sprawdź, czy podałeś poprawnie"

Więc napisałem do sprzedającego żeby dał mi jeszcze jeden kod, i wyskakuje to samo. Ludzie u niego kupują i im jakoś działa.

Napisał mi nawet poradnik co mam zrobić.

To jest ukryta treść, proszę

Nie wiem o co chodzi, ale coś mi się wydaje, że facet jeb*e mi dupę.

97871587.png

ZBIERAM MINUSY

Opublikowano

Pewnie kupiłeś kod za 2 zł na allegro, na pewno sprzedawca cię oszukał wymyślił kod i udaje, że nie wie o co chodzi, powiedz mu, aby dał ci prawdziwy kod.

JEŚLI POMOGŁEM - DAJ MINUSA!

Opublikowano

Koleś nie robił Cie w konia bo kupują u niego i mój kumpel też kupował i mu działa... Nie stety nie możemy Ci pomóc a tematu chyba nie ma sensu ciągnąć . Pewnie masz coś z netem :/... Mi też kody nie działają ...

@edit

temat otwarty na prośbę autora.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Pewnie masz coś z netem :/... Mi też kody nie działają ...

Kiedyś jak była jeszcze inna strona dr.pepper'a wpisywałem kody bez problemu a teraz mi ten syf wyskakuje. Nie wiem o co chodzi. Pomoże ktoś?

97871587.png

ZBIERAM MINUSY

Opublikowano

dobra o 2 zł nie stracisz rodzinnego majątku.. ;) Poproś znajomego aby udostępnil ci komputera z internetem i u niego to zrób. Ja tak na poczatku robilem.

21278_23_12_11_6_30_19.png

Opublikowano

Mam to samo. Na starej stronie Dr.Pepper kod mi zadzialal, na nowej 3 rozne wpisywalem, z roznych zrodel i niestety ten sam komunikat:( probowalem podmieniac litery i cyry np. 0-O, B-8 ale zadna kombinacja nie dziala:( ktos wie cokolwiek co to moze byc?

Opublikowano

Ok posłucham się was, jak wbije kolega na kompa to mu wszystko powiem co i jak zrobić żeby wpisał kod i może się uda.

@Edit

U mojego kumpla jest ten sam błąd. O co kur** chodzi -.-

97871587.png

ZBIERAM MINUSY

Opublikowano

W skrócie, masz błedny kod.

Kup kolejny, czasem tak się zdarza. Oraz na obronę sprzedającego, to na 99% nie jego wina jak ma tyle pozytywów z sprzedaży kodów, czasami mogą się tam pojawić "czarne owce". ;/

Pomogłem ci?

To ty pomóż mi i daj mi piątkę, albo małego +

Opublikowano

Już wiem gdzie jest źródło twojego problemu!

Są były dwie promocje jedna na rok 2010, a ta obecna na 2011. Może on ma kody do promocji z 2010 roku i dlatego twoje 2 kody nie działają (ponieważ kody z 2010 nie działają w 2011).

Pomogłem ci?

To ty pomóż mi i daj mi piątkę, albo małego +

Opublikowano

Już wiem gdzie jest źródło twojego problemu!

Są były dwie promocje jedna na rok 2010, a ta obecna na 2011. Może on ma kody do promocji z 2010 roku i dlatego twoje 2 kody nie działają (ponieważ kody z 2010 nie działają w 2011).

Akurat to nie ma różnicy która promocja ponieważ ja 2 stycznia kupiłem kod wpisałem i mi działał.

Opublikowano

Poszperałem troche na stronie Dr.Peppera i w Rules jest nastepujaca wzmianka:

DATES:

Start Date: 8:00:00 AM Pacific Time (PT) January 4, 2011

End Date: 8:00:00 AM PT December 30, 2011

Promotion Period: Start Date through End Date

Free Code Request Deadline: December 30, 2011

Code Redemption Deadline: 8:00:00 AM PT January 31, 2012

Nie wiem czy dobrze to zrozumialem ale wydaje mi sie ze Nocek97 moze miec racje. Mozliwe ze z dniem 4 stycznia zostala wypuszczona nowa seria kodow ktora dziala na zmienionej witrynie Dr.Peppera, a stare kody z przed 4 stycznia nie beda dzialac. Czyli jeszcze jakis czas na Listii beda sprzedawane niedzialajace kody. Jak zaznaczylem to tylko moje przypuszczenia wiec prosze nie bluzgac mnie zaraz co ja pier**** ;)

Opublikowano

@up

popieram może masz racje xD. Jak wrócę do chaty poszperam troche i dam edita :]. Ale podejrzewam że te kody z grudnia jeszcze działają :P , bo to by było bez sensu troche gdybyś wpisał kod z butelki którą wcześniej wyprodukowano... Na pewno jest jakaś zasada np. jak kiki dawał kody mi już nie działały.. Bo się ładowało że zużyte , a jak używany wpisałem to się okazało że jest zużyty od razu

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Macie rację, wszystko się wydało. Dziś poszperałem w necie i znalazłem ogłoszenie o darmowych kodach BFH 2011. Były one za darmo całkiem legalnie, gościu który napisał temat powiedział, że na jakieś tam stronie trzeba znaleźć napis Free DLC banner. Nigdzie go nie było dopiero potem ktoś napisał, że ta promocja była, ale zakończyła się 31.12.2010.

JEŚLI POMOGŁEM - DAJ MINUSA!