Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak hackować

GatuzoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem na tej sronce nowy i chcialbym zebyscie mi dali hacksy do Maple-story z niezbednymi programami i opisam jak co robic(najlepiej po kolei bo jestm na tej stronie nooobem i nic o tym nie wiem) najlepiej zeby te hakcsy byly na jak najszybsze wbijenie lvl-a w Maple-Story i na GodMode i zeby sie mana nie tracila bo jestm magiem i oczywiscie lubie ,,ZASTRZYKI" gotowki xD

Opublikowano

Wątpie zeby zrobili takie haki w których by można było wyłonczyć opcje żeby mana sie nie traciła wiec nawet o tym nie myśl a poza tym hacki są dla tych co umią ich używać ( dla których wystarczy powiedzieć co pokolei bez głebszych wyjasnień )a nie dla takich co są noobami. Pozatym naucz sie najpierw grac bez haków a potem bo co sie stanie jak nie bedzie haków ?? nic nie będzie bedziesz gral i co chwile padal bo bys sie przyzwyczajił do GODmode oczywiscie każdemy sie przydadza haki ale nie takie zeby sie nie tracila mana ani zycie bo to by było bezsesu i wogóle by sie gralo lipnie i by bylo kijowo

Opublikowano
5. Tematy takie jak: "Jak hakować?" czy "Nie działa mi" będą od razu zamykane.

Reported. Czytaj najpierw regulamin, a później zakładaj tematy...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ej ale ty chyba pierwsze co zrobileś na tej stronie to załozyłeś konto i zrobiłeś ten temat nie poczytałeś innych tematów co ?? np. Temat "Poradnik][h@xy] Dla kompletnie zielonych" itp.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...