Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Metin2.Cc-Nie Wiem Co Robić ;P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Kupiłem właśnie yangi na metin2.cc. Zapłaciłem przez paypal, wszedłem na chat a oni każą mi wysłać skan dowodu osobistego albo karty kredytowej żeby potwierdzić dane. Przecież mają dane konta paypal, oraz dane na koncie metin2.cc. Nie mam zamiaru wysyłać takich szczegółowych danych na swój temat. Co robić? Co mam im napisać? Kasa już poszła ;p

Zbieram add.png jak by co ;p

Jeśli dasz delete.png to foch! I do tego jesteś noobem, dzieckiem neo urodzonym w UPS ;p

Opublikowano

Tak tyle że to na mojej mamy konto nie wezmę jej dowodu... Przecież mają wszystkie dane na paypal i e-mail i na swoim koncie i jeszcze mam im dowód przesłać?

Pieniądze poszły więc to powinno wystarczyć ;p

A karty kredytowej nawet moja mama nie ma więc...

Jeśli dasz delete.png to foch! I do tego jesteś noobem, dzieckiem neo urodzonym w UPS ;p

Opublikowano

To chyba nic nie zrobisz;/ Póki co kupuj yangi z allegro ( Drożej ale pewniej ) nie musisz im tam pokazywac dowodu, łatwiej się dogadasz...

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

Nie pokazałem ale dostałem...

Powiedziałem mu, że wsytarczy mu potwierdzenie maila i paypal. Kasa dotarła więc co jeszcze chce?

Biegle mówię po angielsku więc chwilę z nim gadałem. W końcu dał bez niczego więc to nie jest chyba konieczne ;p

Opublikowano

No i masz szczescie ale troche nerwow cie to kosztowalo wiec nastepnym razem lepiej na allegro kupuj bo tam to obcokrajowcy i mozesz miec czasem z tym problemy a na allegro to raz dwa wszystko idzie :)

Opublikowano

Temat założyłem, jak jeszcze nie wiedziałem że mi ustąpi.

Nie chodzi o język tylko o to, że trzeba dojść do kompromisu xD

Na allegro jest dużo drożej ;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...