Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarRock sie zawiesza -.-

warrock908

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zalerzy co stanowi problem jak jakiś spyware to anyvir wszystko załatwi a jak cos z systemem to przywracanie systemu poinno pomóc a robi się to tak klikasz

start

wszystkie programy

akcesoria

narzędzia systemowe i wybierasz przywracanie systemu i zaznaczasz datę która jest pasjąca do dnia w którym jeszczę warrock działał i to powinno zalatwić sprawę

jerzli mój post ci pomógł to kliknij na mój profil i urzyj obcji podziękój

Opublikowano

przyczyny to:

1. za słaby komp

2. coś ci się z netem dzieje

3. reinstal WR

Opublikowano

Sprawdź kartę graficzna, odkurz jak da rade to całe wnętrze komputera, looknij na wiatraczki czy dobrze pracują, może jest to wina przegrzania.

Później to co mało osób robi ściągnij najnowsze sterowniki do Swojej karty graficznej. To powinno pomóc. Jak dalej będzie się wieszać zmniejsz detale na najniższe i zobacz czy jakaś cześć komputera nie jest gorąca.

@pulpet

yyy... Jak przyczyną może być reinstall Warrocka? Uważaj co piszesz. Gdyby to był problem z netem to wszystkie "ludki" stałyby w miejscu nie mógłby ich zabić i po chwili DC z serwera

@logmen21 pulpet

za moło ramu, za slaby komp

Skąd wiecie na jakim sprzęcie pracuje? Warrock dużo do szczęścia nie potrzebuje.

@down

i po co napisałeś? Tylko nie mów że jeszcze mojego komentarza nie było bo nie uwierzę, 3 minuty na napisanie tak złożonego i wyczerpującego komenta?

f5187e1bf161ab96a1decdf80d9cb517f37a1833_full.jpg
>>Problem z ortografią? Poczuj się Polakiem<<
--->

Brawo

xD

<---
Chcesz 5*? Dam Ci 1 ~^ FAIL!!
weś ściągnij nową instalkę i joł zainstaluj jak pomogłem daj 5
Wielkie Joł !! :D
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...