Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Pod 8.7

Converq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Mam pytanko czy istnieje jakiś bot pod tibie 8.7 oprócz TA?Niestety,ale TA bardzo mnie zawodzi.

Jeśli jest takowy,to jeśli można to proszę o crack-a i link do niego!

Z góry dziękuję

Opublikowano

Co do darmowych to jest jeszcze TUGBOT, lecz jego nigdy nie używałem. Ja na ten przykład kupiłem sobie NG i jestem z niego zadowolony, nie mam do niego cracka. Jest jeszcze neobot, ale płatny. Podobno następca elfbota, też nie używałem.

Może spróboj BlackdProxy? Poczytaj ten temat

http://www.mpcforum.pl/topic/167373-blackd-proxy-trial/

Opublikowano

a jest możliwość kupienia dożywotniej licencji do elfa/botNG/Neobota za sms?

Gram sobie sorcererem narazie 12lvl,ale musze szybko wbić 18 ;D

Do tego właśnie bot się przyda

Opublikowano

Tak, ja tak samo kupiłem NG bot'a za sms'a. Neobot też można. Elfbot już współpracowywuje z Tibią. Jeżeli chcesz zamówic NG to wejdź na oficjalną stronę tibiabot.com, kliknij purchase, kliknij DaoPay i tam wybierz forme płatności sms zamiast zadzwonienia.

Opublikowano

Wiesz co według mnie jest porównywalny. Też mi się na ElfBocie bardzo dobrze pracowało, lecz niestety już nie współpracują z Tibią. Tak to jest dożywotnia licencja.

Opublikowano

Jest bardzo łatwy w obsłudze. Wiesz, skrypty i waypointy możesz ściągać z oficjalnej strony NG, lecz na razie nie można tam się zarejestrować. Jest jeszcze pare polskich stron, lecz nie mają tak dużo jak oficjalna strona. Chciałeś na PW, żebym podał ci GG, więc ci podałem i napisz tam, a nie robimy tutaj spam.

Opublikowano

Mówiłem Ci, żebyś uważał, a Ty powiedziałeś, że masz zapisany ten pincode. Niestety NeoBot'a da się za sms, ale nie dożywotnią licencja.

Opublikowano

A mam pytanie ile kosztuje elf bot?

I czy jest pod tibie 8.7 i dalej te które wyjdą czy trzeba będzie kupywać pod każdy client???

Prosze o szybką odpowiedź

Z góry dziękuję :)

Opublikowano

@Up: Radze od niego nie pobierać.

ElfBot nie współpracuje z Tibią, jak kolega mówił teraz jest neobot, coś podobnego do elf'a.

Converq : Może kup BlackdProxy? Jest bardzo tanie, łatwo wszystko się robi i jest mało wykrywalny.

Opublikowano

Proxy to najsłabszy i najbardziej wykrywalny bot ever. Uwierz.

Mam do zcynienia z botami od 7.6 i wiem, co mówię.

Jedynym następcą elfbota (najlepszy wg mnie i najbardziej intuicyjny) jest podobno neo bot.

Tibia bot ng... na nim już nie jest tak kolorowo.

Opublikowano

odnosze sie do użytkownika o nicku werder i o jego sposobie crackowania !!! NIE SCIAGAJCIE NIC STAMTAD TO ZASRANY HACKER o młay włos nie straciłem 90 ms'a !! NIE ZARTUJE

Opublikowano

@Up: Radze od niego nie pobierać.

ElfBot nie współpracuje z Tibią, jak kolega mówił teraz jest neobot, coś podobnego do elf'a.

Converq : Może kup BlackdProxy? Jest bardzo tanie, łatwo wszystko się robi i jest mało wykrywalny.

BlackdProxy to najbardziej wykrywalny bot.

52126142219396245817.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...