Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem chce nagrac swoje bh na kilku mapkachi tu problem

fraps laguje zmniejsza fps z 250 na 80

hypercam2 jakosc jak w tibi

demko nie wiem czemu ale mi niedziala

przerobki robie w movie maker szukam programu ktory nielaguje ma jakosc ze da sie cos zobaczyc i nie zmniejsza FPS !!!!

za pomoc dam limit +

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Kiedy wchodzisz na serwer, przed zrobieniem tego BH otwierasz konsolę i wpisujesz komendę "record filmik" oczywiście hasło filmik możesz zastąpić każdym innym, bo nagrasz demko. Kiedy to wpiszesz zaczynasz nagrywać demko. Zrób co chcesz pokazać na tym filmiku, i kiedy już skończysz otwierasz konsolę i wpisujesz komendę "stop", a następnie możesz. Możesz opuścić serwer na, którym byłeś. Teraz otwierasz konsolę i wpisujesz "viewdemo filmik" Jeżeli nie nazwałeś dema filmik to musisz wpisać tak jak go nazwałeś. Teraz czekasz, aż całe demo Ci się załaduje. Ustawiasz, masz taki pasek przewijania do dyspozycji wtedy w csie. Ustawiasz sobie od jakiego momentu ma się zaczynać filmik. I zaczynasz nagrywać frapsem i sobie startujesz to demko. To widzisz jak by ci mocno ścinało kiedy jednak fraps skończy nagrywać z tego demka, to wszystko będzie płynnie chodziło, po nagraniu.

Trochę chaotycznie to napisałem, jednak mam nadzieję, że wszystko zrozumiałeś, jak coś pisz na PM'a.

Opublikowano

Najpierw nagraj demo tak jak napisal kolega wyzej.. Demo musi dzialac, albo poprostu nie umiesz ;)

Potem ustawiasz host_framerate 50 i nagrywasz video, (robi to ssy ktore potem laczysz odpowiednim programem)

i tyle :)

rvWW4xU.png

Opublikowano

Pisale ze niechce przez demo tylko program ja wogule nie mam dema w cs usunele je i inne gowna typu celowni hp chat bo zabieraja fps dzieki temu 150 fps up

userbarwb.png

Opublikowano

Pisale ze niechce przez demo tylko program ja wogule nie mam dema w cs usunele je i inne gowna typu celowni hp chat bo zabieraja fps dzieki temu 150 fps up

Tak, tak. Świetnie kombinujesz. Najlepiej się gra na 100fps, jest to potwierdzone przez wiele osób (głownie gracze kz) i nie myśl, że jak wyciągniesz 250 to będziesz lepszy.

Co Ty zainstalowałeś, że nawet konsoli nie możesz włączyć?

#down

net_graph 3 / cl_showfps 1

Opublikowano

@Owned!

Tęskniłem za Twoimi fajnymi pojazdami xD

@Topic

Mi działa demko nie wiem co tobie się stało zreinstaluj cs'a może zadziała.

@Off-Top

Co wpisać, żeby pokazywało fps'y ? :D Długo nie grołem :D

@UP

;*

Thx ;D

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

ale ty jeste Popier$$%$ dziecko chodz na dr to zobaczymy kto robi leprze bh i stoj py$^ ja nie wiem

userbarwb.png

Opublikowano

W ten oto inteligenty sposób odpoczniesz sobie od forum. Tutaj ludzie chcą Ci pomóc, a to że jak masz 250fps i myślisz, że lepiej Ci się gra to widać tylko i wyłącznie brak doświadczenia z twojej strony. 100 ci spokojnie wystarczy, więcej nie trzeba.

Opublikowano

ale ty jeste Popier$$%$ dziecko chodz na dr to zobaczymy kto robi leprze bh i stoj py$^ ja nie wiem

Wyyybacz, nie gram na słabych dr :( Ale przeczytasz o tym za jakiś czas, chyba że nikt Cię nie zbanował.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...