Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bypass

bAgi wariorr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, sciaglem bypassa(http://rapidshare.com/files/60459834/2Moons_bypass.exe) wlanczylem go, pozniej gre, wchodze do paska i chce wlanczyc cheat engine, to pisze ze wykrylo hack program, i gdy klikam na dekaron cos tam pisze ^^ i jak drugi raz to gra mi sie po prostu wylancza, pewnie bypass nie ominal game guarda, wiec problem- jak zrobic bym mogl zmienic tam pliki ? (kumpel umie zrobic ze zamiast 1kk expa to np. 40k expa expi i ma lvl upa )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. Jest do tego program specjalny monster editor sie zwie. Możesz zrobić że potwory nie beda cia atakowac i zwiekszyc troche exp. Jak mi sie uda to jutro moze zamieszcze go.

2. Może mozna tez to zrobic za pomoca Cheat engine. Tez moze jutro napisze tutorial jak go uzywac.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

expa zwietszyc?? na 2moons?? niemozliwe, trzeba by bylo wlamac sie na serwer, moze ten programik sprawia ze gra pokazuje ci ze masz wiecej expa ale go nie dostajesz, tak jak mozna sobie 150 lvl wpuisac ale to tylko ty bedziesz widzial i itemkow wyzszolelowych nie zalozysz, nieprzydatne

140++ na hacku o_O, damy rade

EXPEDYCJA: nie no kolczyki dla AK?? NIE ROBCIE Z NAS PEDERASTOW:/

Opublikowano

Niech nikt juz nic niepisze w tym temacie....

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

• Dodaj nową pozycję...