Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hamachi] World Of Craft (Beta Testy)

TDK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

World Of Craft

Tryb Survival, jeśli będą lagi wyłączymy monsterki i będzie tryb budownictwa, nie można podpalić budynku, jeśli ktoś będzie próbował podpalać, będzie się chwile paliło ale nie zniszczy Ci budowy, narazie testy zobaczymy ile osób utrzymam, wkrótce będzie whitelist tylko z ogarniajacymi ludzmi, forum/stronka w trakcie budowy, hey0 mod beta cracked, admini Le1t0 i Ogii

Klient:

Download:

http://www.mediafire.com/?4jven7jez7x1mbf

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=09b78dc85713ca0f27f17d94c939cc606a59847c1f2b5cdd281b52a48cdaeab9-1294311591

Sieci Hamachi: Le1t0, Le1t0-1, Le1t0-2 (hasła takie same jak nazwa sieci)

IP: 5.32.48.197

Serwer rusza dziś w godz 14-15

Zostaw swój komentarz na Blogu

Zapraszam do wspólnej zabawy

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Napisałem iż serwer włączę dop ok 14-15, jak klient nie działa zaraz wrzucę inny link. Misiek napisałem odp na blogu.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Opublikowano

teraz juz dziala czy nie ( wiem ze nie ma jeszcze 14 ) i client juz jest dobry?

58571518-31d7-fae7-10f7-b6d66f065f70-banner.jpg

Zbieram -

Opublikowano

Serwer odpalony, client już zaktualizowany.

Opublikowano

serv spoko moj nick VaserPL ogolnie zarabisty ale czasem lagi niemilosierne://

Zbieram -

Opublikowano

Serwer wyłączony na 1-2h postaram się zmniejszyć lagi, choć nie wiem czemu są, użycie procesora przy 10 osobach niecałe 50% Internet 25 MB, ustawione swobodne budowanie, nieśmiertelność, dodam także komendy /kit.

Opublikowano

Serwer wyłączony na 1-2h postaram się zmniejszyć lagi, choć nie wiem czemu są, użycie procesora przy 10 osobach niecałe 50% Internet 25 MB, ustawione swobodne budowanie, nieśmiertelność, dodam także komendy /kit.

Jak będzie ON, to napisz tutaj. Bo chciałbym zagrać.

pozdro.

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Opublikowano

Serwer online, znaleźliśmy przyczynę ale też wasze programy gg, skype, strony internetowe także lagują, więc jeśli macie je włączone to wyłączcie.

Bywalec
Opublikowano

Dlaczego mi pisze Unknown host "5.32.48.197"

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Jeśli ktoś nie może dołączyć do żadnej sieci są stworzone 2 następne:

Le1t0-3

Le1t0-4

@ h2o zaznacz force update.

Opublikowano

Jest online.

Opublikowano

A więc chcemy zrobić server survival, niestety stworzymy whiteliste i będzie mogło dołaczyć tylko pare osób. Piszcie kto by chciał ( napiszcie ile gracie już w minecrafta i jak ogarniacie survival).

Pozdrawiam [Adm]Ogii

Opublikowano

nie ma wzoru to napisze taki swój

1.nick w grze: TuQ

2.Jak długo grasz w minecraft'a?: ponad 1 miesiac

3.Jak ogarniasz tryb survival?: niestety nie grałem na serwerach z trybam survival ale kiedys trzeba zacząć

4.Dlaczego chcesz grać na serwie: Chcę grać na serwie ponieważ myślę ze jestem kreatywny i dobrze współpracuję z innymi

Opublikowano

1.nick w grze: Czaroos

2.Jak długo grasz w minecraft'a?: ok. 3 miesiące.

3.Jak ogarniasz tryb survival?: Dopiero zaczynam zabawę z Minecraftem na multi, ale szybko się przyzwyczaję.

4.Dlaczego chcesz grać na serwie: Uważam, że serwer ma potencjał, który na pewno pomogę wykorzystać w 100%.

COD MOD

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

DEATHRUN

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Opublikowano

1.nick w grze: wladca-bananow

2.Jak długo grasz w minecraft'a?: około 2 miesiące

3.Jak ogarniasz tryb survival?: jeszcze nie miałem okazji grać w tryb survival przez sieć ale nic nie stoi na przeszkodzie.

4.Dlaczego chcesz grać na serwie: Chcę grać na serwie ponieważ lubię dobrą zabawę a ta gra jest doskonałą odskocznią od codzienności, problemów itp...

Opublikowano

1.

nick w grze : Scruffy_Puppy

(zapomnialem zmienic a taki jest podstawowy:D)

2.

Ja bym chcial w minecrafta gram ok pol roku

3.

a w multi tylko 3-4 dni mniej wiecej ogarniam

4.

chcialbym zagrac poniewaz jeszcze sie nie spotkalem z jakims fajnym servem tutaj:) a mam nadzieje ze ten mi sie spodoba juz tu na nim gralem i bylo fajnie

@edit narazie mamy 5 osob + admini, bedzie jeszcze cos?

Zbieram -

Opublikowano

Zaktualizowane, jest tylko 6 miejsc na serwerze.

Opublikowano

Serwer na kilka dni off, komputer jest za słaby, czekamy na dedyka.

Opublikowano

1.nick w grze: Mr.Panda2

2.Jak długo grasz w minecraft'a?: ponad 1 miesiac

3.Jak ogarniasz tryb survival?: Hmmm sadze ze dobrze ogarniam :]

4.Dlaczego chcesz grać na serwie: Poniewaz wole grac z ludzmi a nie sam na Singlu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...